سلام
منم تبریک میگم.
و خوشحالم برای خودم و همه اونایی که یه بار دیگه فرصت دیدن یه بهار زیبا بهشون داده شده.
یه بنده خدایی میگفت امسال سال خوبیه. چون سال اسب هست. بهش گفتم، البته بستگی داره که سوار بر اسب باشی و بتازی و یا اینکه بخوای دنبال اون اسب بدوی
بهرحال تمامی این سال ها خوب یا بد میگذره. مهم اینه که در مسیر باشیم.
راستش امسال اصلا شروع خوبی نداشتم.
نمیدونم دقیقا لحظه سال تحویل کجا بودم
توی راه پله، شایدم دم درب خونه.
خلاصه که سر سفره هفت سین نبودم. این قضیه یه نکته اخلاقی داشت برام.
پارسال یعنی عید سال ۹۲ موقع تحویل سال وقتی سر سفره قرآن رو باز کردم، آیه اومد: إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا
منم خوشحال که دیگه امسال همه چی رو به راه میشه. و دیگه وقتشه که چرخ روزگار از اون طرفی بچرخه.
دروغ چرا یه مواقعی هم که فشار زندگی زیاد میشد میگفتم، خدایا، جان من این بود اون یسری که وعده اش رو دادی؟ خدایی منو سرکار گذاشتی!!!
خدا هم گفت علی الحساب امسال رو نمیخواد سرسفره هفت سین قرآن بازکنی تا ادب و نزاکت یادت نشه
از شوخی که بگذریم. من امسال عیدی ام رو خیلی زود و درواقع قبل از تحویل سال گرفتم.
عیدی که امسال خداوند به من عنایت کرد یه فهم و درک جدید بود.
حالا اطمینان دارم همه مسائل و مشکلات حل می شوند. اما نه لزوما به اون شیوه ای که ما انتظارش رو میکشیم. و نه در اون زمانی که ما انتظارش رو داریم. اگه متغییر زمان رو به سمت بینهایت میل بدهم خیلی راحتر می تونم صبر کنم. من در اواخر سال ۹۲ تونستم برای مسائلم به راه حلی برسم که محقق شدنش کار یک سال و دو سال نیست. کار یک عمره. خدا رو بخاطر این تغییر دید شاکرم