سلام دوستان
امیدوارم این طرح برای افزایش ساعات مطالعه و پژوهش دوستان مفید باشه
من دانشجوی ارشد هستم و دم دمه های پروپزال و پایان نامه
یه تعدادی از دوستان هم کنکور ارشد دارن و نیاز به زمان برای مطالعه
جدای از اینکه سفارشات اخلاقی و دینی زیادی به سحر خیزی شده. همه میدونیم یکی از بهترین گزینه ها برای درس خوندن ایام عید هم که چندان قابل برنامه ریزی نیست این هست که ساعاتی رو که هنوز همه خواب هستن و خلوته درس رو شروع کنیم
یک بار هم یه کارشناس حرف قشنگی میزد و میگفت با اینکه ساعات بعد از اذون ظهر بیشتر از ساعات قبل از اون هست ولی تجربه نشون داده که کنکورها نیمی از مطالعشون قبل از ظهر هست و اون بازه اون طرفی با اینکه حجیم تر هست نهایت به اندازه همین بازه قبل ظهر ارزش داره. از طرفی میدونیم که تنهایی کار کردن چقدر سخته پس میخوایم که گروهی تصمیم بگیریم
خب تا اینجا که روضه خوندن بود
اما بریم سر اصل مطلب
طرح سحر خیزی گروهی،
مواد لازم:
افراد جدی و مصمم برای تغییر رویه زندگی و زود از خواب پاشدن ----------- به تعدادکافی
وب کم-نرم افزار اسکایپ-لپتاپ یا گوشی با اینترنت باحجم بالا------------- از هر کدام یک عدد
ساعت کوکی ---------------------------------------------------------------- یک عدد
طرز کار:
صبح راس یه ساعتی که بین اعضا توافق میشه ۵ یا ۵:۳۰ همه اعضایی که میخوان توی طرح شرکت کنن پای سیستم حاضر میشن وب کم ها روشن و ۱۵دقیقه تا نیم ساعتی با هم گفتگو میکنیم تا خوابمون بپره بعدش هر کس میره سر برنامش میتونیم دو سه وهله حیاتی مثه سر ظهر که دوباره خواب به چشم آدم میاد این قرار رو بذاریم و حتی اعضا از روند کاریشون گزارش بدند
پ.ن: خواهشا جو گیر نشن دوستان اونایی که واقعا پایه هستن صبح از خواب بیدارشن اعلام آمادگی کنن به حجم اینترنت هم فکر کنن
پ.ن۲: با عذرخواهی از مدیران اگه محل پست نامناسبه یا قبلا شبیه این پست بوده دوری چند وقته من از مانشت موجب شد جای بهتری پیدا نکنم
پ.ن۳: من با اسکایپ چت گروهی نکردم یعنی کلا اهل چت نیستم بهترین نرم افزار برای چت رو هم به رای میذاریم بعدا
یاعلی
good-wishes، در تاریخ ۰۳ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ادغام شد