من پستی را در یکی از تاپیکهای مرتبط با کنکور ارشد اخیر زدم که تعبیر این شده که من گفته ام اعتراض نکنید.چون موضع مهمی است من تاپیک جدیدی برایش باز کردم.
راستش من از اعتراض نکردن بسیاری از دوستان گله کرده ام ولی چون برداشت برعکس شده دوباره یه توضیحی میدم.
من منظورم اینه که :
مشکل ما با عرض پوزش عدم احساس مسئولیت خیلیها هست. اعم از اساتید و دانشجویان. من در مورد اساتید چیزی نمیتونم بگم . ولی چون با شما راحتم میگم.
بنظرم اگه قبول هم نمیشید یا آزمایشی امسال شرکت کردین اگه اعتراض کنید ، حداقلش اینه که سازمان سنجش سال دیگه به کسیکه سوالات را تنظیم میکنه یا تایپ میکنه یا طراحی میکنه یا .... با توجه به اینکه مثلا" ۵۰۰۰ نفر اعتراض کرده اند یا عوضش میکنه یا نظارت بیشتری میکنه.
ولی اگه صد نفر اعتراض کنن قابل اعتنای آنچنانی نیست . ممکنه سازمان سنجش بره تصحیح کنه یا سوال را خارج کنه یا .... و در کنکور همان سال اعمال کنه ولی سال بعد همین آشه و همین کاسه.
ببینید باید باور داشت که سوال ناقص ، سوال غلط ، سوال با پاسخ بیش از یکی و ..... ظلمه در حد لالیگا!!!!
یه نفر راجع باین سوال دهها صفحه مطالعه کرده ساعتها وقت گذاشته بخودش مطمئنه ، پس وقت میذاره میخونه و یا حل میکنه . حالا یا سوال ناقصه و دانشجو مدام فکر میکنه نکته ای داره و او متوجهش نیست یا ۵ دقیقه وقت میذاره حل میکنه تو جوابها نیست.
اونی که نخونده رد میشه میره سر سوال بعدی.
بعد سوال مثلا" حذف میشه.
این ظلم نیست پس چیه ؟؟؟
بنظرم باید سازمان سنجش متوجه بشه که مثلا" در رشته مهندسی کامپیوتر در پنج سال اخیر هر سال درصد قابل ملاحظه ای سوال غلط یا ناقص داره. راهش اینه که اگه قبول هم نمیشید رتبه تون ۲۰۰۰۰ هم هست ولی فرم ایراد سوال را پرکنید. من نمیتونم فتوا بدم ولی این کاریست که شما برای عدالت و کمک به علم و دانش انجام میدین.ولی متاسفانه فقط حدود ۵۰۰-۶۰۰ نفر باین موضوع اهمیت میدن . خیلی از این دوستان سال بعدش که خوب درس میخونن تازه متوجه میشن که چقدر سخته درس بخونیم و مثلا" سه تا سوال ضریب ۴ بیست دقیقه وقت ما را بگیره بعد حذف بشه.
راهش فقط همان روش روتین قانونی در تاریخ اعلام شده در سایت سنجش هست. ولی هر سال تعداد کمه و درصد معترضین در حدی است که سنجش تصور میکنه اشتباه طبیعی بوده. مثلا" ۰/۰۵% به سوالی معترضند . من هم باشم میگم طبیعیه سازمان سنجش که حتما" همین تصور را داره.