سلام
به خدا استاد های ما هم همین طوری سوال های آشغالی را پایان ترم طرح می گیرند. این ترم درس ساختمان داده امتحان دادم ، از این همه فصل ساختمان داده ، سوال ها فقط از لیست پیوندی و درخت بود. فقط کدی می خواست که لیست پیوندی و درخت را با شرایطی که در سوال بود ایجاد کنه. باز خوبه من ۱۹ شدم ولی اگه کسی این ۲ فصل را نمی خوند و به امید فصل های دیگه می رفت سر جلسه چی ؟!!! به من یکی که خدا رحم کرد.
من کنکور کاردانی ( کار و دانشی ام ) سال ۸۹ امتحان دادم ، به خدا اگه بدونی ۲۰ تا سوال درس برنامه سازی ویژوال بیسیک ضریب ۱۵ چاپ نشده بود ، هر چی زار زدم این.... بهم سوال دیگه ای ندادند. (خوش بختانه بهترین دانشگاه فنی ایران هم قبول شدم) خدا باهام بود. همش امیدم به خدا بود.
اگه دست من بود، من هم برای شما اعتراض می کردم.
آخه می دونید چرا وضع ما درست نمیشه؟ طرف ، اون کسی که سوال ها را طرح می کنه ... که بگه اگه من خودم جای دانشجو بزارم ، میشه به این سوالها جواب داد یا نه؟ من شک دارم ، می گم اینا از قص این کار ها را می کنند تا تو این وضعیت از آب گلی ماهی بگیرند. باور کنید توی سوال های بچه های ریاضی فیزیک هم این کارو می کنند. شما ها که خودتون همه ریاضی فیزیکی هستین بهتر می دونید من چی می گم.
...
fatima1537، در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
توی ارسالتون چند لفظ اهانت آمیز بود.ویرایش شد. هرچند از روی ناراحتی باشه ولی در جمع علمی و دوستانه صحیح نیست.