(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ)www نوشته شده توسط: سلام
در مورد سوال ۷۱ سیستم عامل، اگر اول p1 بعد p0 بعد p2 را اجرا کنی جواب ۳۹ میشه. زمان ورود هر سه باهم برابر است و با این نکات جواب تو گزینه ها است.
اما من همه حالتها رو گرفتم جواب نداد
یکی از حالتها فقط شد ۳۸ بقیه بالای ۴۰ میشد
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: بچه ها شکی نیست که سوالات ۶۲ و ۶۷ و ۷۱ مشکل دارن ، منتها اگر حذف شوند حق یه عده ضایع میشه و اگر حذف نشوند حق یه عده زیاد دیگه . چون مثلا اون سوال نانو معماری که خیلی راحت بود و کسایی که میزان صرفه جویی را بدست آوردن و زدن رو این حساب زدن که منظور سوال صرفه جوییش بوده و الان دارن کلی فلسفه میچینن تا بگن بله و کسایی هم که نزدن مثه من خوب ترسیدیم که منظورش چیز دیگه ای بوده اصلا و این سوال حذف میشه
اما نکته ای که هست اگه همه بچه ها گزارش بدن مطمئن باین امثال این سوالات را نه حذف میکنن و نه کسایی که نزدن ضرر میکنن ، اگه یادتون باشه سال پیش هم همچین سوالایی بود که پاسخ با تاثیر مثبت گرفته شد ، یعنی کسایی که نزدن یا غلط زدن مهم نیست چون حذفه و کسایی که درست زدن هم تاثیر مثبت روی درصدشون میذاره ، پس نگران نباشین فقط بعد از اومدن کلید اصلی همه با هم واقعا سوالات مشکل دار را گزارش بدیم تا حقی از کسی ضایع نشه و به خاطر اینکه نکنه این سوال را حذف کنن و ما نمرمون کم بشه از این کار صرف نظر نکنین . مطمئن باشین گزارش سوالات مبهم به نفع همست.
عزیزم اون سوال نانو خیلی ساده بود و من محاسبه کردم، حدس هم زدم که منظورش صرفه جویی باشه! اما فکر نمیکردم سوال غلط رو جواب بدم با فرضیات خودم تاثیر مثبت داره!!! خیلی جالبه!!!
حالا تکلیف من چیه!؟
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: بچه ها یکی لطف کنه به من بگه این کلید اولیه سنجش کی میاد ؟ مردیم از بس ملت جواب درمیارن واسه خودشون.
قرار بر ۲۹ بهمن بوده! فعلا که نیومده!
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: سلام . بچه ها یه سوال .
کسی مثلا این سوال نانو معماری رو ۱۶۹۰۰۰ با همون استدلال صرفه جویی زده باشه . اگه قرار باشه که این تست اشتباه باشه و حذف بشه ، واسه ی همه حذف میشه یا فقط واسه کسایی که نزدن ؟ آیا درصدش حساب میشه اگه حذف بشه ؟ کلا چه سوالایی در صورت حذف شدن و واسه کیا درصداش حساب میشه؟
این سوال و هر سوالی که حذف بشه کلا حذف میشه،و مثل این میمونه که اصلا وجود نداشته مثلا اگر ۴تا سوال مشترک حذف بشه تعدادسوالا میشه۲۳ تا و درصد را از رو همین ۲۳تا سوال حساب میکنن و ربطی به جواب دادن یا ندادن به سوالای حذف شده نداره و فرقی بین اونایی که جواب دادن و ندادن نیست
مطمئنی؟
استاد کریمی که اینطور نگفتن!!