damavand_kellap عزیز!
در سوال ۱۰۳ پایگاه داده اگه باید فرض می کردیم که فقط رابطه پدر فرزندی با در جدول وجود داره، این پایگاه با یه متغیر اضافه ی Rel تو یه رابطه قرار نمی گرفت. فکر می کنم این جدول رابطه فامیلی بین Person های مختلف رو داره بیان می کنه که یکی از اونا با Rel=1 رابطه پدر-فرزندی هست. اگه در گزینه ۳ به جای "فرزندان کسانیکه پدر دارند" می نوشت "فرزندان، کسانیکه پدر دارند" درست میشد.
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: دوستان عزیز! برای من جالب هست که چطور بعضی هاتون با اطمینان میگید این سوال حذف میشه و اون یکی نمیشه!!!
شما به هر سوالی که فکر میکنید غلط هست موقع اعتراض بروید و اعتراض بزنید ، بالاخره یا حذف میشه یا نمیشه.
شما کار خودتون رو بکنید سنجش هم کار خودش رو میکنه.
فقط یه جمع بندی داشته باشید که کدوم سوالها از نظر همه غلط هست تا همه بریم برای اون سوالها اعتراض بزنیم.
بزارید یه جمع بندی راجع به سوالات معماری و منطقی دروس مشترک داشته باشیم
سوال ۶۲ دو گزینه ی نیمه درست داره ولی جواب گزینه ۲ صحیح تر است. اگه این سوال از طرف سازمان سنجش دو گزینه ای بشه کسی ضرر نمی کنه ان شاالله
سوال ۶۱ اشتباه تایپی سنگینی داره. تمام حالت های این شمارنده رو بررسی کردم. این شمارنده باید از ۲ به ۱و از ۱ به ۵ برود و دوباره پس از آن ۲ را میشمارد و این حلقه ادامه داره. اگه مقدار اولیه شمارنده ۷ و ۳ و ۶ باشه بعدش به حالت ۵ در حلقه می افتد. اگه هم مقدار اولیه ۴و۰ باشه بعدش ۲ را می شمارد و به حلقه وارد می شود. جواب خیلی به گزینه ۲ دفترچه ب نزدیکه ولی جای عدد ۴ و ۱ باید عوض می شد
سوال ۶۷ حافظه نانو هم چیزی که طراح سوال خواسته بود(یعنی ۳۱۰۰۰بیت) در گزینه ها موجود نبود.
سوال ۶۴ هم توش بحثه ولی من نظری ندارم. این یه نظر شخصیه: گزینه ۲ دفترچه ب درست هست چون در روش Interrupted I/O عملیات I/O با رسیدن سیگنال وقفه آغاز نمیشود و پس از اتمام عمل جاری در صورت وجود وقفه به آن پاسخ می دهد.
این یعنی سیگنال 'R (وقفه) زمانی فعال میشود که در فاز T0 یا T1 یا T2 ... و به طور کلی در حین عمیات جاری نباشیم.
ولی در مورد این سوال دوستان دیگه گزینه ۳ و برخی گزینه ۱ رو درست می دونن
نتیجه کنکور امسال به پیگیری شما دوستان بستگی داره. ان شاالله همه نتیجه تلاششون رو ببینن. توکل بر خدا