...
من میخام بدونم اگه پدر هیج کاره بوده پس واسه چی اسمشو آوردن،من که خودم ۳ زدم چون فرزند ممکنه از مادرم باشه ولی چیزی در مورد مادر نگفته بود
[/quote]
نه دوست عزیزاگر دقت کرده باشی نگفته فرزندان پدرها،بلکه گفته فرزندان کسانی که پدردارند،به تعبیری میشه گفت نوه های پدربزرگ ها!!!!
یه توضیحی به دوستان بدم من از بچه های بالا! که پرسیدم میگن هر سوالی را همینجوری حذف نمیکنن،فقط در صورتی حذف میکنن که یا جواب اصلاتو گزینه ها نباشه،یادرصورت سوال اگراشتباه تایپی یا مفهومی وجود داشته باشه باعث بشه که هیچ گزینه ای درست نشه پس اگه یه سوال چندتا جواب درست هم داشته باشه اگه حتی همه گزینه ها هم درست باشن سوال حذف نمیشه(یعنی برید حال کنید!):
پس یه نتیجه گیری کلی در مورد سوالای غلط میکنیم:
سوال ۵۲ ساختمان بطورکلی حذف چون با منفی بینهایت هیچ وقت اون عمل انجام نمیشه و میشه(۱)
O
سوال۶۲ منطقی حذف نمیشه ولی جواب باتوجه به اشتباه چاپی ۲ گزینه ای هست که میلی داره
سوال۶۷ معماری جواب۳۱۰۰۰ وچون درهیچ گزینه ای نیست حذف(البته اگر بچه ها ۲باره نخوان اون استدلال علم غیب را به کار ببرن و طراح سوال هم به داشتن علم غیب اعتقاد نداشته باشه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
سوال۷۰ سیستم چون همه گزینه ها درسته پس سوال حذف نمیشه!!!!
پس هرکه زده بره حال کنه
سوال۷۱سیستم چون جواب در هیچ گزینه نیست پس حذف(البته اینجا هم میشه از استدلال علم غیب استفاده کرد و زمان تعویض متن را که خودش ۱ثانیه فرض کرده به سمت صفر میل دادو اونو با توجه به منگ بودن طراح صفرگرفت
!!!!!!!!!!!!!!!(آخه مگه میشه ۱ثانیه را تو کامپیوترصفر فرض کرد؟!نمیدونم شایدباپیشرفت علم بشه!
)
دیگه فکر نکنم سوال اشتباه باشه به جز سوال ۱۰۵پایگاه که تو شکم!