سوال ۵۲ ساختمان یه سوال فوق العاده اسون که حتی توی تست های دانشگاه ازاد هم نمیاد
این سوال اومده منفی بی نهایت رو توی min گذاشته بعد اومده چک کرده منفی بی نهایت از چه عددی بزرگتره از اونجا که کارشناس ارشدی ها و دکتری های مانشت سوالارو ممکنه ندیده باشن و واسه اینکه حرفامون مستدل باشه لطفا دوستان گرامی همه ی سوالات رو عکس بگیرید و بذارید لطفا !!!!
این الگوریتم سوال هستش و گفته تو حالت متوسط چه مرتبه ای داره استدلال و احساس من اینه که منظورش اینه یه ارایه n عنصری با جستجوی خطی تو حالت متوسط با این الگوریتم چند تا جابه جایی داره که میشه o ( n
حالا دیگ من تفسیر دقیق دستور do if then رو نمی دونم ولی ترجمه کلمه به کلمه اون از دیدگاه من انجام بده اگر سپس اگه به جای then گذاشته بود else یه چیزی
سوال ۵۴ نظریه خدا بگم چیکارت کنه
چقد من تست کردم وقتمو گرفت اخرشم جواب ندادم کاش گزینه ۱ دفترچه بی رو میزدم :
(
ولی خوب از نظر من این جواب بهتر از اونیه که نوشته! دوستان نظر شما چیه؟! میشه کمک کنید لطفا این دانشجو های ارشد و دکتری مانشت کجان؟
یه تورینگ هستش که شکل سمت چپی و گزینه ها هم ۴ تا تابع بر حسب x , y یه ورودی ۱۱۱ واسه x فرض کردم و y=1 کلا رشته xoy=111o1 فرض کردم trace کردم بهتون اطمینان میدم گزینه ۱ به عنوان کلید اعلام میشه ولی به نظر من که باید به جای + از . استفاده میکردن. من جرات نکردم گزینه ۱ رو سر جلسه بزنم اخه ادم ترس داره اونم سر جلسه ارشد