(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: یه خانم تحصیل کرده که مورد تایید شما (من و هر کس دیگه) فکر کنم که خودش هم خوب و بد خودش را بدونه و به همون اندازه دلش برای زندگی بسوزه که دل شوهر، پس به نظر من در این مورد نباید شرایط محدود کننده قرار داد
به نظر من باید دستش باز باشه، هیچ اجباری به کار نیست، خانوما می تونن کار نکنن و فقط درآمد مرد را هزینه کنن!
ولی وقتی میخوان کارکنن و کمکی به شوهر کنن، ایجاد محدودیت کار درستی نیست
با نظر شما که باید محیط کار خوب باشد، ساعت کاری کمتر موافقم، ولی با این دید که خود خانم ها اینو تشخیص میدن
یکی از دوستان نوشته بود که کاری که مسئولیت نداشته باشه! همه کارها مسئولیت دارن و هر چی درجه شغلی بالاتر بره مسئولیت بیشتر می شه، قاعدتاً خانم خا هم می خوان تو کارشون پیشرفت کنن، چه عیبی داره که خانم تو جامعه مسئولیت پذیر باشه؟!
سلام
حق دارید پست های طولانی قبلی من رو نخونده باشید
صحبت از محدود کردن خانم و این که خانم نمیتونه خودش تشخیص بده نیست، الآن میگم قضیه چیه
ما (بخشی از آقایون) این خصوصیت رو داریم: وقتی خانممان کار سخت با ساعت کار طولانی داشته باشد و تمام انرژی اش صرف کار شود و خسته و کوفته به خانه بیاید، خصوصیت ما این هست که در این شرایط احساس رضایت از زندگی نداریم و اذیت میشیم و ترجیح میدیم خودمون کار کنیم و خسته بشیم اما خانم خسته نباشه و کار سنگین نداشته باشه
حالا که ما (بخشی از آقایون) این خصوصیت رو داریم، قبل از ازدواج نظرمون رو قایم نمیکنیم، بلکه کامل توضیح میدیم. میگیم ما یه همچین آدمهایی هستیم. ممکن هست خانم بگه من هم همین نظر رو دارم، خوب میشه یه نقطه اشتراک. ممکن هست بگه من دوست دارم کار ساعت کار بالا بکنم، خوب این برای امثال من میشه یه نقطه عدم اشتراک و عدم تفاهم. در نهایت مجموع نقاط اشتراک و تفاوت دیگر حرف آخر رو میزنه.
پس صحبت سر این هست که ما نظرمون رو راجع به این قضیه بگیم قبل از ازدواج
خانم هم نظر خودش رو بگه قبل از ازدواج
فرض کنید قبل از ازدواج زن از مرد بپرسه: شما اگه آینده بخواید شغلتون رو عوض کنید چه شغلایی دوست دارید داشته باشید؟
خوب معنی این سوال این نیست که زن فکر میکنه مرد خودش نمیتونه تصمیم بگیره، زن دوست داره مرد رو محدود کنه و...
این سوال رو زن باید بپرسه، شاید زن دوست داره مردش بیشتر از این که به پول فکر کنه ساعاتی هم با خانواده باشه یا نظرش این نباشه، خوب زن این ها رو باید بگه
و بالعکس
مرد هم باید بگه دوست داره زنش چقدر کار کنه. زن می خواد بدونه مردش چه خصوصیاتی داره
متاسفانه گاهی قبل از ازدواج مرد میگه هر کار بکنی فرقی نداره نظر خودته، بعد هر کاری که زن پیدا میکنه مرد یه سنگ میندازه تا زن نتونه، خوب عزیز من نظرت رو روراست بگو، قبل از ادواج هم بگو
راجع به مسولیت کار، قبلا کامل توضیح دادم. این نسبی هست، من نمیگم کاری که مسولیتش صفر باشه، میگم بین کارها جزو دسته ی پرمسولیت ها و پر استرس ها نباشه