(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بله حرف شما درسته اما من خودم و مثال می زنم!کلا اگر همسر اینده ی من ادمی باشه که بتونه اون زندگی که من می خوام و برام فراهم کنه خوب من هم دیوونه نیستم بلند شم برم سر کار و خودمو خسته کنم!می تونم برم هزارتا کلاس هنری و ورزشی که هم خودم لذت ببرم و هم اینکه خوب هر چی خانوم هنرمند تر آقا راضی تر! اما اگر اقایی بیاد و به من بگه من نمی خوام بری سر کار با وجود ابنکه بدونم حتی یه زندگی بالاتر از اون چیزی که من می خوام و برام فراهم می کنه با اینکه قصد هم ندارم برم سر کار ردش می کنم!چون از ادمی که همون اول می خواد نظر خودش و تحمیل کنه بعد ها چه انتظاری می شه داشت؟
دقیقا همینطوره
این که میگید هم خانم و هم آقا این طور راضی هستن خیلی درست هست. میدونید چیه خدایی که زن و مرد رو آفریده، روحیاتشون رو هم تنظیم کرده، طوری که نهایتا هر دو یه چیز رو میخوان.
زن دوست داره مردش تامین کننده باشه (اقتصادی عاطفی روحی ...)، مرد دوست داره تامین کننده زنش باشه؛
و همینطور بقیه موارد. میبینیم هردو یه چیز رو می خوان.
اما خوب یه سری موارد هست که کار رو خراب میکنه
مثلا افکار فمنیستی
به زن میگه نه تو فکر میکنی دوست داری مردت تامین کننده باشه، نه تو دوست داری خودت مرد خونه باشی! تو دوست داری خودت پول دربیاری و هزارم که مرد پول بیاره تو راضی نمیشی! تو فکر میکنی زن با مرد فرق داره!
در حالی که صلاح زن این هست که قبول کنه مرد و زن فرق دارن، و بدونه این فرق ها به ضرر زن نیست، خوب چه کاریه تو ذوق مرد بزنه وقتی مرد طوری ساخته شده که دوست داره زنش رو از نظر مالی و عاطفی تامین کنه
این رو هم که میگید آقا بیاد بگه من نمی خوام بری سر کار
اگه قبل از ازدواج، یعنی توی خاستگاری بگه یکی از شرایط من این هست، خوب این که منطقیه. قبل از ازدواج حتما باید هردو طرف نظرات همدیگه رو بدونن؛ زن میخواد بدونه مرد از کار کردن زن راضی هست یا نه و مرد باید بگه. این باعث میشه ببینن تفاهم دارن یا نه. بهتره مرد اونجا بگه دوست ندارم تا این که بعدا تو زندگی بخواد سنگ بندازه جلوی شغل پیدا کردن زن
خوب منظور شما این هست که مرد خیلی قاطعانه بگه نه نمی خوام کار کنی و شما هم احساس میکنی این زورگو هست
مردی که یه حرف رو دستوری بگه زورگو نیست. البته باید با احترام بگه و حرف منطقی هم بگه
طبیعت مرد این طور هست که دوست داره مقتدر به نظر برسه، وکلا حال میکنه با این که حرف آخر خونه رو خودش بزنه
و طبیعت زن هم این هست که بلده چجوری مرد رو خام کنه و نظر خودش رو به جای نظر مرد غالب کنه
یعنی مردی که میگفت دستور میدم نه! حالا میگه دستور میدم آره!
اگه زن تصمیم بگیره مردش این رو نگه، تصمیم بگیره مردش بگه "دیگه دستور نمیدم نه، میگم تو بگو آره"
این هم از عقاید فمنیستی اومده، آخرش دو حالت داره، یا مرد حاضر نمیشه و کشمکش طولانی، یا اگر هم مرد راضی بشه این رو یه شکست توی زندگی خودش قلمداد میکنه و وقتی توی آینه نگاه میکنه یه شیر بی یال و دم میبینه و تمام اعتماد به نفس مردانه ش برای اداره خانواده رو از دست میده
اینجا هم زن نباید جلوی طبیعت مرد بایسته وقتی مرد اینقدر براش مهمه مقتدر باشه
زن میتونه از راه زنانه حرفش رو به کرسی بشونه کنه نه جدال مردانه
طبیعت زن هم با این که مقتدر به نظر نرسه مشکلی نداره و مهم براش اینه که اون که میخواد انجام بشه
ثابت شده هرجا توی خانواده مشکل پیش میاد
یا مرد و زن از این طبیعتشون فاصله گرفتن
یا از طبیعت طرف مقابل سوء استفاده کردن
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)baziramzi.ir نوشته شده توسط: با تشکر از شرکت دوستان .
من خیلی ها رو مثل خودم دیدم که حاضرن صبح تا شب کار کنن ولی وقتی میان خونه یه لبخند مهربان و بوی خوش غذا خستگیشونو دربیاره .
تصورش برام سخته ساعت ۴ بیام خونه و خانم ساعت ۶ بیاد و هر روز براش چایی درست کنم .
یادم باشه اینا رو روز خواستگاری حتما مطرح کنم .
واقعا ارامش زندگی به اینه که هرروز وقتی میرسی خونه بوی خوش غذا تو خونه پیچیده باشه؟؟؟!!!! اون لبخند مهربان که همیشه هست چه خانومتون شاغل باشه چه شاغل نباشه!
این چه توقعیه که بوی خوش غذا باید هرروز توی خونه به راه باشه در حالیکه برای شما رنج اوره هر روز برای خانومتون حتی چایی درست کنید!
من هم به شخصه دیدم خانومهایی که شاغل نبودن اما بعد از اینکه شاغل شدن کیفیت زندگیشون خیلی بهتر شده چون از لحاظ روانی اون کار ارضاشون کرده پس تو خونه هم رفتار و عملکرد بهتری داشتن
شما هرچقدر هم توی خونه فعالیت داشته باشید مثل شغل خارج از خونه نمیشه همون حس مفید بودن برای جامعه یا شان اجتماعی ای که از کار در بیرون از خونه ایجاد میشه و یا حتی حقوقی که هرماه دریافت میکنی هرچند ناچیز بهت اعتماد به نفس و حس مفید بودن میده(ممکنه اصلا مشکله مالی هم وجود نداشته باشه)
البته هرخانومی روحیات خودشو داره و صد البته خودش باید تصمیم بگیره که چه محیط کاری ای رو میپسنده
بهتره بجای انکار شاغل بودن خانوم بیرون از خونه یا شرط و شروط گذاشتن برای کار کردنش وظایفو تقسیم کنید تا تعادل در خونه ایجاد بشه و هردو از زندگی لذت ببرید
مشکل بعضی اقایون ایرانی اینه که هنوز هم تو ۱۰۰ سال پیش زندگی میکنن...
درسته
من هم موافقم با این که گفتید هرچقدر توی خونه کار کنی تا شغل نداشته باشی حس مفید بودن رو نداری
و من هم مخالف کارنکردن زن هستم. به نظر من به نفع زنه یه فعالیت و شغل هرچند کوچیک داشته باشه
این رو هم که گفتید اون لبخند مهربون برای خانم شاغل هم هست قبول دارم
البته خوب معلومه زن شاغلی که کار بیش از حد خسته و کلافه ش نکرده باشه
راجع به شرایط هم
قرار نیست یه لیست بدیم دست زن بگیم "آهای اگه خواستی کار کنی من این شرطها رو دارم، اگه نداشته باشه من قبول نمیکنم"
این شرط ها رو مرد ننشسته از خودش بنویسه و زن رو محدود کنه
بلکه ما دنبال شرایطی هستیم که شغل مناسب اون شرایط رو داره، البته این شرایط که من همینجوری نوشتم باید با فکر بیشتر، با همفکری هر زن و مرد، و با توجه به ویژگی شخصی و نظر شخصی هر دو بازنویسی بشه،
زن و مرد باید دنبال شرایطی باشن که وقتی شغل ها اون شرایط رو دارن، لبخند رو روی لب زن شاغل نگه میدارن. نه شرایطی که مردها از خودشون مینویسن تا برای زن ها شرط و شروط گذاشته باشن
راجع به این که مرد چایی بریزه یا زن، و این که زن غذا درست کنه یا نه، و کلا تقسیم کار خونه
دوستمون baziramzi فکر میکنم منظورشون این نبود که مرد کمک نکنه بلکه زن وقت باز بیشتر داشته باشه و مدیریت اصلی کارای خونه رو بگیره دستش و مرد کمک زن کنه
چون نه غذایی که مرد میپزه طعم غذای زن رو نداره، نه خونه ای که مرد مدیریت کاراش رو داره خونه میشه
اگه زن وقتش خیلی پر نباشه و اعصابش هم توی روز خط خطی نشده باشه، عمرا دستپخت مرد رو بخوره و یه چایی دم کردن هم براش سخت نخواهد بود. فقط از مرد میخواد کمک کنه، مثلا مرد ظرف بشوره و ...
البته ما این رو برای همه تجویز نمیکنیم که باید توی همه خونه ها زن بیشتر کار کنه تا مرد
شاید خیلی زن و مرد ها قبل از ازدواج به این توافق برسن که مرد باید بیشتر هم کار کنه و ممکنه خیلی هم موفق باشن
اما سوال هست "دوست دارین..." یعنی ما نظر شخصی مون این هست و قبل از ازدواج اعلام خواهیم کرد و با کسی که به تفاهم برسیم ازدواج میکنیم
و کسایی که سر شاغل بودن زن تمام وقت و سر کارکردن بیشتر مرد توی خونه به توافق برسن ممکنه خیلی هم خوشبخت باشن