(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: به همفکری نیاز داریم
ماشالله شما تو این بحث نشون دادین یه پا صاحب نظرید و حرف هیچ کسم قبول ندارید و حالا هر چی هم خانوما بگن اقا جون این چیزی که راجع به ما فکر می کنید اشتباهه شما باز و باز و باز تکرار می کنید(اکثر مطالب ابن پست برای چندمین بار تکراری بود)!حالا دقیقا نمی دونم نیاز شما به همفکری کجاست؟!!!!
توی یه بحث اون هم توی محیط محدود نت نمیشه متوجه شد یه نفر چه جور آدمیه و حرف بقیه رو قبول میکنه یا سر حرف خودش میمونه. به خصوص که پیشداوری و تصوری که از بعضی حرف های یه نفر توی ذهن آدم میمونه همیشه درست نیست
مثلا بعضی حرف های من که کامل توضیح داده نشده باعث شده شما فکر کنید من موافق زورگفتن آقایون به خانم ها هستم، حالا هرچقدر توضیح بدم منظورم شاید منتقل نشه
این که تصور من از روحیات شما خانم ها اشتباه هست، اولا قبول دارم همه خانم ها یکسان نیستن، ثانیا قبلا توضیح دادم خانم ها اینجا میگن روحیات ما اینه که دوست داریم فقط خودمون تصمیم بگیریم و کلا هیچ جا دوست نداریم مرد کمک کنه، و قبل از ازدواج هم همین ها رو عنوان میکنن، منتها صحبت این هست که بعد از ازدواج اگه مرد لایق باشه و خوب کارها رو اداره کنه کم کم بش اعتماد میکنن و اداره بعضی امور رو به اون ها واگذار میکنن
این که روحیات خانم ها در زندگی مشترک دقیقا چی هست، یه سری توی کتاب دکتر جان گری هست، اگه جایی از اون کتاب اشتباهه من باید یه تحقیق جامع رو ببینم تا نظرم نسبت به اون کتاب عوض شه نه این که خودم بلندشم از تک تک خانم ها نظرسنجی کنم
چیزی که من نیاز به همفکری شما دارم روش حل کردن چالشی هست که گفتم
"یک مشکل و چالش بزرگ داریم ما آقیون نسل جدید. خیلی آقایون دوست دارن دستپخت خانمشون را (لا اقل گاهگاهی) بخورن، دوست دارن خانمشون خسته و شکسته نباشه، دوست دارن شده خودشون خسته بشن توی روز اما وقتی میان خونه خانمشون خسته نباشه
از طرفی دوست ندارن با خانم بی سواد ازدواج کنن. و دوست هم ندارن خانم تحصیل کرده داشته باشن که کاری جز پخت و پز نداره تو خونه
این چالش بزرگ رو ما می خواهیم حل کنیم
به همفکری نیاز داریم
همونطور که گفتم و گفتید این قضیه رو باید قبل از ازدواج حل کرد. ما باید قبل از ازواج جواب بدیم حاضریم زن کار کنه یا نه"
شما با توجه به روحیات اون دسته از آقایون که گفته شد، پیشنهاد میکنید ما چه جوابی بدیم در برابر سوال زن: "با کار کردن من مشکل دارید یا نه؟"