(۱۳ آذر ۱۳۹۸ ۰۶:۵۶ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: قضیه این است که مسائل رو حل می کنم ولی مطمئن نیستم راه حل خوبی براش ارائه دادم یا نه. دنبال منبعی می گردم که مثلا مساله رو داده باشه راه حلشم داده باشه که چک کنم. علاوه بر این، اگه منبعی هم باشه که ساختمان داده و الگوریتم هم به شکل کاربردی مرور کند خوب است.
بله منم مثل خودتون حدس میزنم در بخش الگوریتم و ریاضی ضعف داشته باشید.
اگه چیزی یادتون نیست از الگوریتم و قصد دارید دوباره آموزی کنید من دوره ی الگوریتم محمد امین فضلی رو پیشنهاد میکنم.
تمرینای خوبی داره واسه تکون دادن ذهن.
اما اگه پولشو ندارید یا نمیخواید دوباره الگوریتم بخونید سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو پیشنهاد میکنم که تمرینات دوره ی مذکور هم از روی همیناست و میشه رایگان دسترسی داشت و البته اینجا با زبان های مختلف میشه حلشون کرد در حالی که تو دوره ی آقای فضلی اگه اشتباه نکنم فقط با پایتون میشه ارسال کرد(خود آموزشهای عملی هم به زبون پایتونه)
برای مثال
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو ببینید تا سطح آسونی و سختیش دستتون بیاد
اگرم صرفاً دنبال کتاب میگردید کتاب THINK LIKE A PROGRAMMER رو پیشنهاد میدم.(من با این افسردگی که دارم متاسفانه کتابهایی که دانلود میکنم رو نیخونم ولی اجمالی که نگاهش کردم خوب بود) چجوری مساله حل کردن رو گام به گام باتون پیش میره.
پ.ن: اگه کتاب رو پیدا نکردید من روی کامپیوترم دارمش. بگید آپش کنم.
(۱۳ آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: دکتر فکر کنم منظور دوستمون برای تقویت حل مساله برای همون مساله ای بود که من گفتم میخوام برنامه نویسی را کاربردی یاد بگیرم
چیزی که ایشون گفت با چیزی که شما میگید زمین تاآسمون فرق میکنه
برنامه نویسی کاربردی اگه کتاب و منبع داشت باهاش کاسبی راه نمینداختن واسه یاد دادنش
یاد یه خاطره ای انداختی منو که حوصله ندارم تعریف کنم هروقت حسش بود مینویسم. بنظرم جالب باشه برا دوستان