(۱۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۲۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بنظر منم بهتر بود اینچا پاسخ میدادید تا سایر افراد هم نظراتشون رو بیان کنند. از دل این بحث ها، رد و تایید صحبت ها، هر کس روش مناسب خودش رو میتونه پیدا کنه. بحث های این شکلی برای مانشت خیلی مفید هست. اما ای کاش توی تاپیک مناسب تری مطرح میشد.
حرف شما کاملا متینه. چشم حتما من بعد اینجا جواب سوال دوستان را میدم.
این جواب من به ایشون بود. تجربه شخصیه و خطا زیاد داره خودم میدونم.
سلام. من فکر میکنم که شما ساختار هدفمند کار کردن برنامه نویسی را نتونستید به دست بیارید. که البته طبیعیه و همه اولش مثل شما هستن. ببینید وقتی اول کار هستید، همیشه میپرسید این سایت یا اپ اندروید را بسازم که چی بشه. اگر زاکربرگ هم موقع ساخت فیس بوک این فکر را میکرد، الان این ساختار قدرتمند وجود نداشت.
پشت همه چیز بیس علمی هست. منتها تا یه مقدار پیشرفت حاصل نشه، نمیشه اون بیس را درک کرد.
شما اگر یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرید، در زمینه های پیشرفته علمی هم موفق تری. چون مغز عادت میکنه به مسئله تعریف کردن و حل کردن.
دیجی کالا یه ساختاره ، اسنپ هم یه ساختاره. ویز هم یه ساختاره. همشون هم دانش پشتشونه و هم با زبان برنامه نویسی سر و کار دارن. تحلیل مخاطب دارن و... .
وقتی کارتون هدفمند میشه براتون که نتیجه اش را ببینید. مثلا اپ اندرویدتون نصب بشه و باگهاش گزارش بشه و بخواید رفعش کنید یا این که بخواید امکانات جدید بهش اضافه کنید.
قرار نیست مرتبا از یه زبان به زبان دیگه سوئیچ کنید. برای اول کار یه زبان را در حد خوب یاد بگیرید. بعدا یاد گرفتن زبانهای دیگه براتون کمتر از چند ماه زمان میبره.
در کل برنامه نویسی را یه پازل هزار تکه ببینید که میخواید از یه جا شروعش کنید و کار را به بهترین نحو تحویل بدید. به محض اتمام اولین پروژه خوبتون، انگیزه ایجاد میشه و علم اضافه کردن امکانات و تحلیل داده و... هم میاد. علم برای رفع مشکله، تا کار انجام نشه، مشکلی نخواهد بود که نیاز به علم خاصی داشته باشه.