(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۳۵ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: با توجه به حجم درست راهنمایی دوستان بنده یک سوال داشتم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، من سالها پیش کلاس زبان میرفتم و تا سطح تافل پیش رفتم ولی نتونستم ادامه بدم و باوجودی که زبان تخصیصم خوبه زبان عمومیم ضعیف و ضعیف تر شد متاسفانه، امسال میخوام این مشکل را برای خودم حل کنم و از زیر بار فشار روانیش خارج شم، چون وقت ندارم سری اول اموزش زبان نصرت را برای تقویت مکالمه دارم تمرین میکنم، نمیدونم سری دوم و سومشم همینه یا فرق داره! اما با توجه به این که از ۵۰۴ خیری ندیدم نمیدونم دایره لغاتم را با چه روشی افزایش بدم و هم اینطور برای مرور باز همون کتابهای اینترچنج قدیمی را بخونم یا کتاب دیگه ای، میخوام از صفر تا صد باشه، منتظر راهنمایی دوستان هستم، پیشاپیش ازوقتی که برای راهنمایی اختصاص می دهید سپاسگزارم
--سطح تافل نداریم، نمیدونم چرا همه این رو میگن! خب شما ممکنه بری تافل بدی ۵۰ بشی، یا بالای ۱۰۰ بشی. اصلا تافل خوندن یه تلاش جدا میطلبه و کسی تا فلان مرحلهی کلاس زبان رفته باشه هیچ لزومی نداره در تافل هم نمرهی خوب بگیره.
--نصرت اگه اونی باشه که موقع رد شدن از انقلاب به گوش آدم میخوره، مفتش گرونه. برای اسپیکینگ حتما باید یکی رو برای تمرین پیدا کرد. ضمن اینکه اسپیکینگ تافل دوباره مبحثش جدا هست.
-- ۵۰۴ همین دیروز گفتم به هیچ دردی نمیخوره. لغات تافل کتابهای ۴۵۰ و ۴۰۰ لغت تقریبا کافی هستند. متنهاش رو لزومی نداره تکتک لغات رو کسی بلد باشه تا بتونه جواب بده. ولی خب کسی وقت داشته باشه، کتاب ۱۱۰۰ خوبه.
-- در کل کسی زبانش در حد خوب باشه، مثلا زبان کنکور ارشد رو بتونه بالای ۶۰ بزنه، نیازی نیست به اینترچنج و ...، میتونه با یکی از کتابهای تافل مستقیم شروع کنه، مثل آکفسورد (که متنهای قوی داره) یا یه سری دیگه هم هستند. کسی هم که زبانش خیلی خوب هست کلا نمیخواد بخونه و میتونه مستقیم تست تافل تمرین کنه.
(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۵۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بدترین قسمت عشق؛ یادآوری بی وقتش به دلته..
کلا روز خوبی نبود. روز دلگیری ک انتهایی هم نداره وقتی شبت عجین شده با بی خوابی، با یادآوری و اشک..
لعنت به موزیک جدیدت فرزاد فرزین؛ عالی بود..
تو چرا یه جوری هستی؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۵۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ما چیزی به عنوان عشق نداریم !
قشششششنگ حداقل ۵۰ درصد ادبیات فارسی رو زیر سوال بُردیناااا
هیچ ربطی ب ادبیات نداره ! شما فقط با کلمات بازی می کنید .
چیزی که هم تجربه ثابت کرده و هم زمانه داره نشون می ده شما دخترا عاشق شرایط پسر می شید نه خود پسر !
مطمئنا اگر کسی خونه ، شغل ثابت و شرایط مالی خوب داشته باشه و تضمین شده مثل کارمند بانک به اون سمت سوق می خورید و عاشق می شید !
علی رغم پست های قبلیم که دوست نداشتم دربارش reply زده بشه در مورد این پست نظر پسرا و دخترا رو می خوام بدونم .
والا من یکی که موقع ازدواج نه ماشین داشتم، نه خونه، نه شغل ثابت، نه شرایط مالی خوب، نه چیزی تضمین شده بود حتی دکتری هم شروع نکرده بودم بگم کلاسی داشت. مواقع آشنا شدن با خانومم هم که دیگه بدتر ارشد هم حتی شروع نکرده بودم.
نقل قول: متاسفانه تجربه شخصی بنده هم بیشتر له کاربر خیام بوده. متاسفانه البته
چون گفتی تجربهی شخصی، بلک علتش احتمالا این هست که با خانواده میری به دختره میگی که بیا زن من شو، اونا هم میگن خونه ماشین و ... چی داری؟ من یه مقدار حق میدم به اونها. وقتی قبلش خود دختر یا خانوادهش رو راضی نکرده باشی و مراودهای نداشته باشی احتمال موفقیت پائین هست در این زمانه که سبک زندگی و ازدواج فرق کرده هم ارتباطات. حقیقتش من هم جای دخترها باشم احتمالا همین خواستهها رو داشته باشم از کسی که نمیشناسمش.
من یه دوستی داشتم که از یکی خواستگاری کرده بود ولی خب هیچ شناخت قبلی و ... نبود و جواب تقریبا رد شنیده بود یعنی دختره متراغب به ازدواج نشده بود تا اینکه بگم جواب رد داده بود. زد و اینا شرایطی پیش اومد ناخواسته مقدار زیادی با هم آشنا شدند و بعدش اوکی شد چون دختره دید که دوستم جنم داره (واژهای که چند بار استفاده کردی فکر کنم) و اخلاقش خوبه و بقیه چقدر قبولش دارند. بدون آشنایی قبلی یا صرفا چندتا رفت و آمد یا آشناییهای صوری قبل از ازدواج یا اینکه ده نفر دیگه ریکامند کنند با این چیزا به راحتی اوکی نمیشه. استراتژیت رو باید تغییر بدی یه کمی هم احساس داشته باشی بدک نیست، مهمه اونم
------------------------------------------------------------------------
در مورد زبان اضافه کنم که رایتینگ هم اگه لازم داری حتما باید کلاس بری ولی لیسنینگ راحت با فیلم (فیلم آموزشی و درسی و اینا باشه که چه بهتر) و اخبار اوکی میشه.