(۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: جناب crevice ولی من فکر میکنم این شخصیتها بیشتر برای خودنمایی رفتن.نمیدونم چرا وقتی اولین بار خبرش را فهمیدم این فکر به ذهنم رسید. بنظر شما اینگونه نیست؟
یه مورد دیگه هم فکر کردم ایشون کمکهای مردمی را جمع کردن و رفتن.اگر هم با پول خودشون کمک کردن اینقدر پول دارن که کمک چندصدمیلیونی براشون هیچی نیست.درسته ؟!
درسته که خیلیا واسه خودنمایی رفتن. ولی اون افرادی که باید کاری میکردن حتی برای خود نمایی هم حاضر نشدن کاری کنن...
در مورد کمک مالی هم به عنوان مثال میدونم که خیلی افراد اون مراکز همگانی ای که کمک میکنه رو قبول ندارن (خودم یکیش) و حاضر نبودن پولی رو به این موسسات و سازمانها بدن. اتفاقا این افراد خییییلی قابل توجه هستن.. به عنوان مثال علی دایی امشب اعلام کرد ۷ میلیارد پول جمع کرده! که نشون میده از چند صد میلیون رده.
وقتی دیدن یه سلبریتی یا شخصیت نامی پیش قدم شده و بهش اعتماد داشتن از طریق کانال اون کمک شونو انجام دادن. کمکی که شاید اصلا انجام نمیشد اگه مثلا علی دایی ها شماره حساب نمیدادن.
در مورد نوع کمک و اینکه کجا هزینه میشه هم مطمئئئئئنم این افراد هر جوری م ک هزینه کنن باز مردم آسیب دیده ملموس تر نتیجه شو میبینن.