(۰۷ دى ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: ۱۰ نفر اول این تاپیک:
blackhalo1989 ۲۴۴۳
Menrva ۱۰۳۶
vesta ۱۰۰۳
diligent ۷۴۹
Behnam ۷۱۰
RASPINA ۶۵۲
انرژی مثبت ۶۳۷
NP-Cσмρℓєтє ۶۱۷
afrooz-OMD ۵۸۲
A V A ۵۸۱
کاربر بلک همچین با اختلاف در صدره ها
وقتی رسید به خودت کات کردی آره؟
ددم وای ننهم وای. قبول نیست، ۵۰۰ تا از پستای من در دفاع از خودم بوده اون اوایل
پستای بلک که یه ۳۰۰تاش در مورد این بوده که کارفرماها شرایط شغلی رو توو آگهی استخدام ذکر نمیکنند. ۱۵۰تاش در مورد تفاوت بنفش و ارغوانی. ۱۰۰ تا اینا هم که چنتا دایره با فتوشاپ کشیده بود اونا بودند
حدود ۱۵۰ تا هالا مادرید گفته بود. ۱۰۰ تا هم کاربرا رو تشویق کرده بود که پستای احساسی نذارند
درخواستهای غیرمعقول خانوادهی دختر به هنگام خواستگاری نیز از دیگر نکاتی میباشد که توسط این کاربر مورد مورد انتقاد قرار گرفته است
پستای مینی که ۵۰۰تاش قربون صدقهی دوستان ارسی بود. ۲۰۰تاش با مخاطبِ خاص لاموجود حرف زده بود
۵۰ تا هم سر مناسبتهای مختلف اومده بود تعجب کرده بود. مثلا توو فینال جام جهانی پرسیده بود مگه این وقت شب فوتبال بازی میکنن؟
همینطور برای المپیک و غیره و ذالک
۲۵ تا هم از من پرسیده بود کی شیرینی میدی :')) آها یه ۱۰۰ تا هم خودش رو شماتت کرده بود
یکی دو پست هم سعی کرده بود انار رو دور پتو بپیچه ولی آخرش فکر کنم راه به جایی نبرد :')) دو بار هم از من دفاع کرده بود که همیشه یادم میمونه این چیزا.
وستا ۳۵۴ تا از پستاش دعای مخصوص ۳۵۴ روز قمری بود
یه ۴۰ تا این وسط تذکر داده بود به دعواها. ۲۰ تا بلک سر اینکه بهش گفته بود مادرجان کلکل کرده بودند
یه ۶۰-۵۰ تا هم از بارون حال کرده بود
دیلیجنت در کل روحیهی حساسی داره آسه میاد آسه میره، به جز وقتی که بلک رو با گفتن "تا جایی که یادم میاد شما همیشه روحیهی انتقادی داشتید
" فیتیله پیچ کرد. ۹۰ درصد پستاش اغلب به خلاصه کردن وقایع اتفاقیه مثل "امروز روز مزخرفی بود"، یه موز خوردم آخرش کرم داشت، گشنمه و هوا گرم است محدود میشه
با رسم و رسومات دور و اطرافشون هم زیاد حال نمیکنه. همیشه به پیشرفت فکر میکنه. البته این آخری رو توو پستاش بروز نمیده، صرفاً خواستم به عیان بودنِ جنبیدن پشه در نظر ما اشارتی نموده باشم
پ.ن. فعلاً همین بسه، ببینم reaction چیه