سلام
من برا اولین بار پیام میزارم
شاید اینجا جای پیامم نباشه که اگه نیست شرمنده نمیدونم کجا مطرح کنم اخه اینجا نوشته هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
خب...
بنظرتون درس برنامه نویسی پیشرفته رو با نمره ۱۰ پاس کنم بهتره یا بزارم برای ترم بعد(۱۰ واحد ترم تابستون--دانشگاه ازاد)؟؟
برام معدل مهمه دوست ندارم بخاطر یک درس یک نمره از معدلم کم بشه ( معدلم بخاطر هدف آیندم برام مهمه و هم بخاطر دیگه بماند..
.)
معدل ترم پیشم ۱۹/۶۰ شده .سخته این ترم کمتر بشه تنها مشکلم هم همین برنامه نویسی پیشرفتست که هم استادمون بد بود و هم خودم نخوندم
بقیه درسامم خوبه....
حالا نمیدونم جدی بگیرم معدلو یا نمیخواد جدیش بگیرم؟؟؟؟؟؟
ترم دومم رشتم فناوری اطلاعاته هیچ زبون برنامه نویسی بلد نیستم
یکم سی پلاس رو بلدم اونم در حد مبانی...برای خودم هم متاسم که پیر شدم و برنامه نویسی کار نکردم هم دبیرستان هم الان تو ی دانشگاه.. برنامه نویسی رودوست دارم اما ریاضی رو بیشتر دوست دارم و علاقه دارم ...دوست دارم بشینم توی تعطیلات سی شارپ رو یاد بگیرم درحد ۲۰ اگه هم واقعا وقت بزارم یاد میگیرم اونجور نیست که نفهمم اما یکم ناامید شدم از رشتم. با خودم میگم الان بقیه مثلا رشتشون برقه و سه چهار زبون بلدن(گرچه شایدم ازم بزرگتر باشن کار کردن دیگه ..شایدم همسن باشن) یا کسی از بچگی برنامه نویسی کار کرده حالا تو اومدی کامپیوتر و هنوز یک بیستم سی پلاسو بلد نیستی
...اما فک کنم از قبیل من هم زیادن تو دانشگاه ها و حتی دانشگاه های مطرح ایران که قبل از دانشگاهشون یک خط کد ننوشتن الان رفتن دانشگاه و بعد مندس میشن
.. چند تا دیدم( اینارو ب خودم میگم که امید بیشتری داشته باشم)
حلا بنظرتون من اصلا یه رشته it میخورم یا نه ؟ ترم قبل میخواستم برم برق گفتن بازراش خرابه اونم بخاطر ریاضیاش میخواستم برم چونکه دیگه پیشرفتش تو دانشگاست و بیرون از دانشکاه مثل کامپیوتر وسیع نیست که مثلا یک نفر از بچگی بره دنبالش یا یکی که رشتش عمرانه یادش بگیره..
خیلی خیلی خیلی شرمنده طولانی شد ..از کسانی که حوصله کردن بخونن ممنونم و سپاسگزار حلا اگه کسی منو راهنمایی کنه که بیشتر ممنون میشم
واقعا به راهنماییتون نیاز دارم واسه تغییر رشته....