(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اما اصولش این هست که اول بنویسید، جای اعداد رو خالی بذارید، بعد شبیهسازیها رو انجام بدید. اینطوری اولاً کار اضافی انجام نمیدید، دوماً متوجه میشید که دقیقاً چیا لازم دارید. بسیار هم زودتر کار به اتمام میرسه.
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: چطور شد؟ متوجه نشدم
اغلب دانشجوها کلی شبیهسازی انجام میدن، بعد شروع میکنند به نوشتن مقاله یا پایاننامه. بعد به کارهای پیشین یا نوشتن بخش proposed method که میرسن تازه یادشون میافته که چی لازم هست و دوباره شبیهسازی و ... و این فرایند بارها تکرار میشه. مخصوصاً وقتی بین شبیهسازیها و نوشتن بیش از یکی دو ماه فاصله بیفته، یادآوری اینکه چیکار کرده بودم و فلان پارامتر چند بود و ... خیلی سخت و یا وقتگیر هست.
اول باید چکیده رو نوشت، بعد مابقی مقاله، و بعد یا در حین نوشتن بخش experimental setup and results اون موقع شبیهسازیها رو انجام میدن و الا کلی اضافهکاری میشه. ممکن هست اولش سخت باشه اما اصولی هست و بعدش سرعت آدم رو چند برابر میکنه. البته بعضی مواقع یه شبیهسازی اولیه لازم هست که مثلاً شما بدونید میزان حافظهی مورد نیاز یک الگوریتم رو بهبود دادید یا سرعت اون رو، تا پایاننامه یا مقاله رو با اون theme جلو ببرید، ولی هر چی وارد جزئیات بشید بیشتر ضرر کردید چون تجربه نشون داده که استفاده نخواهند شد و چیزای دیگهای لازم خواهد شد.
من فقط یک استاد رو میشناسم که این موارد رو ریز به ریز با دانشجوها کار میکنه و قصد داره بهشون یاد بده. بقیه اصلاً بود و نبود دانشجو براشون مهم نیست... وای به حال بقیهی دانشگاهها.
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: گفتی نیم فاصله یاد بدبختی های تز افتادم.
بله بله
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: آقای Milestone شما در مانشت چی رو می گیری نیم فاصله می شه ما هرچی رو امتحان کردیم نشد.
منم نمیدونم چند وقت پیش قاطی کرده بود ولی الان درست شده. توو notepad یا سریعتر از اون توو run ویندوز به فارسی ctrl+shift+2 رو بزنید و بعد کپی کنید توو حافظه باشه، پیست کنید!
الان که بحث علائم نگارشی شد برگشتم به پستهام نگا کردم، با وسواس خاصی رعایت کردم، حتی تنوینها رو. به افتخار خودم
ولی خب بعضی وقتا ضایع میشه، مثلاً "میگویم" رو به صورت "میگیم" نوشتن خواناییش رو کم میکنه چون چشم خواننده عادت نکرده به "میگیم"، واسه همین "میگیم" یا "میدیم" به نظرم بهتر از "میگیم" یا "میدیم" خونده میشه.