(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من نمیدونم منظورتون از احساس چیه. اما مثلا شما با عقلتون از ظاهر کسی خوشتون میاد؟! یا کچل بودن یا نبودن مرد معیار عقلیه؟!
با دو کلام صحبت کردن که نمیشه به کسی احساسی داشت. اون چیزی که خارج عقله ظاهر طرفه که سلیقه ایه و باید به دل بشینه.
نه. ظاهر معیاری عقلی نداره. ولی تنها چیزی هم نیست که سلیقه ای و خارج از عقله.
وقتی میخندی، گریه میکنی، خشمگین میشی و ...... اینا اگر چه که ممکنه علتی عقلی داشته باشن، ولی در اون لحظه که میخندی، محرک حسی بیشتر مورد توجه نه علت و دلیل.
وقتی عاملی که باعث شادی و خوشحالی من میشه، در دیگری خوشی ایجاد نکنه. و یا میزان اون شعف و حس خوب، تفاوت فاحشی داشته باشه، یعنی من و اون آدم از لحاظ حسی مچ نیستیم.
در اینکه یه سری شرایط و ارزش ها باید ابتدا به صورت عقلی بررسی بشه، شکی نیست. اما فاز بعد که میریم سراغ سلایق و علایق، اگه اختلاف سلیقه زیاد باشه، برخی نادیده میگیرن، و ازدواج میکنن. بعضی هم نه. و به نظرم نمیشه قضاوت کرد، کدوم درسته و کدوم غلط.
(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: برای متلاشی شدن مغز خیلی خوبه
واقعا!!
یه بنده خدایی میگفت، بار اول کتاب رو برای لذت میخونه، بار دوم برای تحلیلش بار سوم برا جزئیات و نکات فنی. من حالا حالاها توی همون دور اولم، از یه سری کتابا ک خوشم نیاد، نصفه رها میکنم. حالا که گفتی اینو کلا از لیست خارج میکنم
هنوز با مغزم کار دارم
(۰۹ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: به جز پرنده خار زار و غروروتعصب،از لیست بالا کدوم رو اول بخونیم؟
خاطرات صددرصد واقعی. من خودم با اون شروع کردم
کارای امریکای شمالی و نویسنده های متاثر از اونا مثل یوسا، موراکامی و لاهیری.
ادبیات کلاسیک قرن نوزده اروپا هم خوبه، مثل مادام بواری و تربیت احساسات، کارای روسی از چخوف و داستایفسکی
پ.ن. مترجم مهمه. بعضی ترجمه ها اونقدر افتضاحه که خوندن کتاب روی اعصابه. مثلا فرانی و زویی ترجمه میلاد زکریا خوبه، کتاب دیگه سلینجر هم ترجمه کریمی.
البته بعد یه مدت خودت دستت میاد ترجمه خوب و بد رو.