(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۹ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: Fardad-A
آقای بهادری هنوزم میان شبکه آموزش. . . البته یه مدت مریض شدن و نیومدن . . .
منم حس میکنم گلا احساس دارن و باید باهاشون مهربون رفتار کرد (هر وقت یکی از برگاشون زرد میشه به داداش کوچیکم میگم از بس داد و بیداد میکنی اینا اینطوری میشن)
+اگه به این کار علاقه دارید و به عنوان شغل بهش نگاه میکنید، برین سمت پرورش کاکتوس. . . درآمدش عالــــــــــــــــــــــــــــیه
میلیونی خرید و فروش میشه. . .
+یه آقایی رو میشناسم، رو پشت بام خونشون کاکتوس پرورش میده . . . درآمدش عالیه . . . البته آدم خیلی خیلی جالبیه . . . مثلا واسه مراسم فوت یکی از عزیزانش، به جای میوه و شیرینی و ...، کاکتوس های کوچیک رو آورد سرِ خاک و به همه میداد و میگفت براش فاتحه بخونن همه هم از خوشحالی میخواستن پر در بیارن یا مثلا تو همایش هایی که برگزار میکنه، به همه یک کاکتوس کوچیک میده. . .
+راستی درباره گلدون سفالی، من شنیدم چون از بدنه گلدون اکسیژن میتونه وارد خاک بشه، به رشد گیاه کمک میکنه! حالا نمیدونم صحت داره یا نه؟!
راستش کاکتوس یه مزیت داره اونهم اینه که خیلی سخت جونه. فقط مشکلش سرماست. ولی یه مشکل دیگه ای که من باهاش دارم اینه که خیلی رشدش کند هست. یعنی حوصله میخواد. بعد میان پیوندیش میکنن که اونهم من بلد نیستم.
تو تهران پرورش گل خیلی سخته . همه گلخانه ها خارج تهرانن. یک مشکل ساده بغیر از دود ، گرد و خاکه. یعنی بسادگی برگها را گرد و غبار میپوشونه و گل نابود میشه. هوای گرم و خشکش هم یه مصیبت دیگه است. ولی کاکتوس زیاد با این شرایط مشکلی نداره.
ولی قیمت بالاش فکر کنم واسه اینه که باید سالها صبر کرد تا مثلا" گل بده.
در مورد گلدان سفالی حق با شماست و سفال میتونه تهویه خوبی برای خاک باشه ولی خب معمولا" سفالها را لعاب میدن که این لعاب حفره هاش را میبنده. ولی فکر کنم خودش یه کم رطوبت را بخودش میگیره و اثر تهویه ایش بهتر از پلاستیکه. خاک تو گلدان سفالی بهتر میمونه.
شاید یه رسم جدید بشه که سر خاک کاکتوس داده بشه . بجای حلوا یا شیرینی!!
برای سلامتی هم خوبه.
ولی خب سخته که مردم بگن خیرات برای در گذشته کاکتوس میدیم
شما کدام شهرید ؟؟
در مورد پشت بام ،من آپارتمانی هستم و پشت بام نمیشه بجز گذاشتن کولر آبی (و احیانا" احیانا" دیش ماهواره
)چیز دیگری گذاشت!!
(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان یه سوال تخصصیم من دارم . . .
هر کی بلده جواب بده . . .
مامانم از این گل داره ولی برگاش شروع کرده به ریختن. . . میزان نور و آبش هم تغییر داد ولی فرقی نکرد. . . شرایط خاصی واسه نگهداریش لازم داره؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این گیاه شفلراست اگه درست تشخیص داده باشم. نور غیر مستقیم میخواد ولی صبحها اگه نور مایل آفتاب چند دقیقه بگیردش خوبه. مثلا" تو اتاقی که آفتاب صبح می افته. این گیاه محیط مرطوب را دوست داره چون بومی استرالیاست و آبیاریش هم باید زیاد باشه ولی ممکنه آبیاریش زیادیش شده باشه . بذارید دو روز تا خاکش بخشکد . بعد یه کم خاک را زه کشی کنید تا هوا دار بشه خاک. بعد زیر گلدانش تو زیر گلدانی کمی ریگ یا سنگ بریزید و آبش بدین تا کمی آب تو تشت زیرش بمونه تا هوای اطرافش را مرطوب نگه داره ولی آب به زیر گلدان نفوذ نکنه. منبعد هم خاک که میخشکه ابش بدین .
یه احتمال دیگه هم اینه که خاکش مواد معدنی لازم را نداشته باشه. از این تغذیه های محلول در آب بگیرید هر دو سه هفته یه بار در اب حل کنید بهش بدین. احتمال زیاد حالش خوب میشه .
اگه هوا تون مثل تهران پر گرد و خاکه مخصوصا" تو تابستان که پنجره ها بازند باید برگها را هر چند روز تمیز کنید. یا با اسپری آب بشورید.
مگه اینکه مشکل دیگه ای داشته باشه که دیگه سواد من قد نمیده. بصورت تجربی میشه پیشنهاد عوض کردن خاکش را هم داد ولی این پیشنهاد آخر میتونه باشه که دیگه با وجود رعایت همه چیز گیاه در استانه مرگ کامل باشه.