(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: کنکور همچی نیست
یادمه خود شما گفتید سرمایه و پشتوانه مالی دارید...
یادمه خود شما گفتید علاوه بر خودتون نامزدتون هم هست
برادر این همه بچه دخترای بی گناه پسرای بی گناه رفتن تو فاز افسردگی!! علت داره!!!
چون پارتی ندارند چون تو شهرستان هستند تهران بودند می گفتند به جهنم از فردا می رفتن سر کار! تو شهرستان دختر هیچ حمایتی جز با روابط عمومی بالا !!!! برا منشی گری نیست!!! خب بازم جرات می خواد بیای بگی کنکور همچی نیست!!!
اتفاقا کنکور همچی هست زندگی هست تو اینجا یه بهانه هست برای نفس کشیدن برای انتقام!!! اگه ۳ تادانشگاه برتر قبول بشی میتونی امیدوار باشی از ورطه رهاشی از مغاک!
چون پوووووووووووووووووووووووول ندارند! هزار تا ارزو دارند فکر می کنند با قبول شدن میشه به خواسته ها رسید!
شما ۲ سال پشت کنکور بودی! من ۳ سال بودم! نامزد داشتی من شکست داشتم! هیچ جا نرفتم رنج نامه بنویسم حتی بعد قبول شدنم زهرمارمم شد!
برات ارزوی موفقیت دارم و خوشحال شدم شما تونستی خلاص بشی از این وضعیت جهنمی و داری لذت زندگی بودن تو دنیال کامل رو می کشی خیلی هم مبارک هست....
کنکور همچی نیست
دقیقا دوست عزیز! منم پشت کنکور مثل شما موندم
نمیگم خیلی باسواد بودم، اما اینقد سواد داشتم که از استادام و دوستانم گرفته تا خودم حقما بیش تر ازین میدیدیم! از سواد آزمونم چیزی کم نیوردم، اما از بدبیاری ها و بی حساب کتاب بودن تمام شرایط آزمون ارشد ما خیلی کم اوردم
تویه این اوضاع هم سن های ما نه تنها ارشد، بلکه همه چی هیچی نیست!! کلا رویه هیچ چیزی، هیچ حسابی نیست
شرایطه جامعه هم طوری شده، همگی به دنبال پووووول شدیم، فقط و فقط
یادتونه تویه مدرسه چقد از عدالت این دنیا سخن میگفتند؟؟ الان خیلی تناقض میبینیم، اینقد که قابل درک برای ماها نیست...
کلا داداش دست رو دله بچه ها نذار که بدجور خونه
...
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:
اینارو ولش کنین خوش ب حال اون دختر خوششششبخت ...
ما که نمیتونیم بریم اونور به کنار، هیچکسم نیس بیاد مارو ببره
البته اگه من باشم باباو مامانمو هم میبرم
خارج همش خوبی نیست، بدیشم باید درنظر گرفت! بعضیا هم رفتند و افسرده برگشتند
برایه کشور خودم متاسقم! که نمیتونه حتی اندکی نیازهای مردمشا برآورده کنه، تا رنج غربت نکشیم
به نظر من چیزی که مهمه عشقه، همون لذت زندگی! حالا هرجایه دنیا و باهر شرایطی
به قوله بزرگی: خوشبختی و شادی یک سفر هست، نه یک مقصد!! هر لحظه باید شادترین باشیم