(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)saba311 نوشته شده توسط: اینجا واقعا عوض شده و تقریبا همه ناراضی از رنگ و فونت و ظاهر جدید سایت، ولی من فکر میکنم بیشتر از ظاهر غریبه مانشت جدید، چیزی که باعث نارضایتی اکثریت شده نگرانی از تغییرات محتوایی آینده این سایت هست. چیزی که دامنگیر اکثر نهادها و مجموعه های جامعمون شده.
فکر میکنم ناراحتی شما از یه دونه آگهی باشه که گذاشتیم. به هر حال مانشت خرج داره و ما این خرج رو با یکی دو تا آگهی که در سال میگیریم و همچنین هدایا تامین میکنیم. با بزرگتر شدنش هم خرجهاش خیلی بیشتر هم شده. مانشت ۴ دو برابر مانشت ۳ خرج داره و همینطور مانشت ۳ دو برابر مانشت ۲. تغییرات در مانشت هر ساله انجام میشه و البته رو به پیشرفت هست.
مسولیت محتوا بیشتر با خود کاربران هست تا مدیران. ما شاید بتونیم اندکی هدایت کنیم اما در نهایت خود شما هستید که تعیین کننده اید. انتظار اینکه مثلا مدیران بیان پاسخ سوالات شما رو بدن خیلی بیهوده است.
البته از لحاظ محتوایی مانشت در خیلی از زمینهها به غنای لازم رسیده و در صدد رسیدن به روشهایی برای بهبود دسترسی به این منابع عظیم هستیم، روشهایی مثل پرسش و پاسخ.
اگه احساس غریبگی با مانشت ۴ میکنید اندکی صبر پیشه کنید.
در مورد درآمدزا بودن مانشت هیچ مخالفتی وجود نداره. نه از طرف من و نه مدیران. منتهای تنها نکته اینه که دسترسی به تمامی امکانات رایگان باشه. که همین الان هم هست. آگهی بهترین روش برای درآمدزایی هست که به جای اینکه از کاربران چیزی دریافت کنیم از صاحبان موسسات دریافت کنیم.