(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: با عرض ادب خدمتتون آقای جهانی.
از نوشته هاتون خیلی استفاده کردم و چند تا سوال دارم.
نظرتون در مورد یک بار خوندن چندتا کتاب یا چند بار خوندن یه کتاب چیه؟کدومشو توصیه میکنید؟
و اینکه من چون مهر باید حدود ۱۵ واحد بردارم چطوری میتونم خودمو به سایر رقبا برسونم و جا نمونم>
راجع به سوال اولت بگم که کلا کن پیشنهادم اینه که هر مطلب رو فقط از یک کتاب بخونید. تاکید نمیکنم که برای هر درس فقط یک کتاب رو بخونید چون هر کتابی تو یه سری فصل ها خوبه و تو یه سری جاها نقص داره. اول باید بدونید اصلا سرفصلهای کنکور چیه بعد اونارو از کتابی که انتخاب کردید بخونید اگه ارضاتون نکرد و یا نتونستید جواب سوالهاتون رو پیدا کنید و یا کلا مشکل داشتید با یه مطلب بعد برید سراغ یه منبع دیگه. بدیهیه که هر چه انتخاب اولتون بهتر باشه کمتر میرید سراغ منابع دیگه این که برای هر درس چند کتاب داشته باشی کلی استرس داوطلب رو زیاد میکنه و نیز کلی وقتتون رو هدر میده چون یه مطلب رو چند بار میخونی....
نکته ی بعدی این که تو کنکور بیشتر از این که تمرکزتون روی کتاب باشه روی مطلب باید باشه. یعنی برای فهمیدن مطلب برنامه ریزی کنید نه برای خوندن کتاب...امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
در مورد سوال دومت هم بگم که باید چه ترم دانشگاه داشته باشی چه نداشته باشی چه سر کار بری چه نری کلی کار هست که باید برای آماده سازی کنکور بکنی که تو یه جواب نمیشه همرو گنجوند.
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)mahsoltan نوشته شده توسط: سلام ممنونم از مطالب خیلی مفیدتون من چند تا سئوال داشتم اگر مثلا از الان شروع به خوندن درسها بکنیم و همونطور که گفتین مثلا یه پلن سه هفته ای برای مطالعه ی دروس در نظر بگیریم در این دوهفته چند تا درس را انتخاب کنیم بهتره ؟من ۵ درس را انتخاب کردم و اینکه همراه با خوندن در سها تست بزنیم یا اینکه اول یک دور کامل کتاب را بخونیم و همراه با مرور درس تست هم کار کنیم زمان تست زدن را از کی باید شروع کنیم؟
ممنون می شم اگر راهنمای مون کنید
بستگی داره که کی بخوای مطالعه کنی. مثلا اگه تو تابستون منظورت باشه که من میگم شش تا درس رو باید پوشش بدی ولی از مهر به بعد باید تمام درسها رو تو این برنامه پوشش بدی. (حالا به هر طریق که خودتون صلاح میدونید) پیشنهادم هم اینه که فعلا تو تابستون نرید سراغ تست زنی و این مرحله رو بزارید تا اشنا شید با درسها و بفهمینشون. بعدا راجع به زمان تست زدن بیشتر توضیح میدم