من که اگه یک روز بخوام دوباره کنکور آزمایشی شرکت کنم فکر نکنم دوباره مدرسان شریف رو انتخاب کنم ، به نظر من سطح سوالاش متوسط بود ولی خوب چون جامعه آماری زیادی نداشت و رتبه هام خوب می شد نا امید نمی شدم .
روزی که برای ثبت نام رفتم گفتن کتابها رو هم بخر تا بتونی از بیمه آزمون استفاده کنی که به جز امتیاز آزمون و برگشت پول یک سری جایزه هم برای رتبه های ۱ رقمی و ۲ رقمی داشت.
برای رتبه ۱ یه تعداد سکه طلا بود برای رتبه ۲-۹ هم سکه طلا و برای دو رقمی ها هم بلیط سفر به جزیره کیش.
من که با اینکه رتبه هام تک رقمی میشد اما یک بار هم نتونستم به اون ترازی که اونها واسه امتیاز هر آزمون تعیین کرده بودن برسم.
در مورد جایزه بزرگشون هم اون رتبه های ۱-۱۰ رو که نمیدونم ،اما به من و دوستم که زیر ۲۰ شده بود و یه چند نفر دیگه که می شناسم که زیر ۳۰ شدن که هیچ جایزه ندادن وقتی هم زنگ زدم گفتم چرا به قولتون عمل نمیکنید اظهار بی اطلاعی کردن و در کل از این برخوردشون و عمل نکردن به تعهداتشون اصلا خوشم نیومد ......
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: ولی یه چیزی برای من سوال شده آقا یا خانم x نفر اول شده مگه این نفر تو همه موسسات شرکت کرده که همه این موسسات نفر اول رو داوطلب خودشون میدونن؟
من اسم و تبلیغات نفر اول کنکور پارسال رو هم تو موسسه نصیر دیدم هم مدرسان هم ماهان جالب این بود که برای بسته های هر سه موسسه تبلیغ میکرد خوب این یعنی چی؟ یعنی رتبه ۱ چند تا موسسه و کنکور آزمایشی شرکت کرده؟
در مورد آزمونها فکر کنم این احتمال وجود داشته باشه که یک نفر چند آزمون رو شرکت کنه یعنی من خودم نمونه اش رو دیدم.
مثلا آزمونهای مرحله موسسه x و آزمونهای جامع موسسه y
در مورد کلاس هم ممکنه یک نفر یک درس رو در یک موسسه و درس دیگه رو در موسسه دیگه بگذرونه اما اونهایی که هم میگن کل کلاسهای موسسه x رو شرکت کردن و کل کلاسهای موسسه y ، با عقل جور در نمیاد، اونم توی تهران !