(۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۵۶ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: (27 مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۳ ب.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: سلام دوستان
من تا الان کلاسهای کانون زبان تا اخر اینترمدیت و رفتم. میخواهم اموزشگاهمو عوض کنم. هدفم اینه که در زبان عالی بشم. و الان گرامر و لغتم در سطح خیلی خوبی هست. بیشتر دوست دارم کلاس طوری باشه بتونم صحبت کنم. شما کلاس خاصی سراغ داری؟
کسی اریانپور رفته اطلاعاتی به من بده؟ ایا خوبه؟
خیلی ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
ببین عزیزم، اولا سلام (داشت یادم میرفت)
کانون زبان یا همون ایران آمریکای سابق، بیشتر رو گرامر تاکید میکنه و تاثیرش رو زبانت زمانی مشخص میشه که تو محیط یا در مکالمه استفاده کنی. متاسفانه بچه های کانون زبان خیلی در مکالمه قوی نیستن، البته بستگی به معلم داره، با این حال این قوانین آموزشگاه هست که حکم میکنه معلمها همه از روی یه الگو درس بدن که همانا کتاب خود موسسه هست. که هر ترم هم با کلی قیمت عوضش میکنن می اندازن به دانشجو های بیگناه
من آموزشگاه آریان پور رو به شما پیشنهاد میکنم. برادر من در عرض شش ماه تونست با دوره های این موسسه آیلتس ۷ بگیره. اگه هم میخوای مکالمه قوی بشی من موسسه کیش رو پیشنهاد میدم. اونجا بیس کار بر روی مکالمه هست و فقط حرف میزنی اونجا و این خیلی خوبه.
ولی آریان پور خیلی آکادمیک هست و میتونی با شرکت تو کلاسهاش یه مدرک زبان بگیری.
سلام. خیلی ممنون از پاسختون.
اریانپور کلاس مکالمه عمومی ترمیک داره که با هدوی هست.
و یک کلاس مکالمه هم داره حدود ۶ ساعته است و یک روز در هفته و کلا ۱۶ جلسه.
کلاسهای مربوط به اسپیکینگ و رایتینگ ایلتس هم هست.
حالا من نمیدونم کدوم اینارو برم؟ شما نظری دارید؟
تعیین سطح کتبی هم دادم نمره ام ۸۵ شد و قراره برای مصاحبه حضوری هم بعدا برم.
و اینکه میشه از برادرتون اسم اساتید خوب یا حتی شاید بد اونجارو بپرسید که من بهتر انتخاب کنم. ممنون میشم.
راستش درباره کیش بدی زیاد شنیدم حالا نمیدونم واقعا چطوره.