ببینید من حرفایی که شما می زنید رو قبول دارم یکم اختلاف جزئی داریم سر میزان تاثیر مثبتی که این کلاس ها میذاره. ولی مساله من اینه که میگم باید تلاش بشه این مشکل ریشه ای حل بشه نه سطحی! کلاس کنکور زاییده کنکوره! کنکور زاییده نیاز بیش از اندازه به ادامه تحصیل. این نیاز زاییده مسایل دیگه ای هست و ...! تا وقتی که این شرایط هست کلاس کنکور هم نباشه یه چیز دیگه ایجاد میشه! چون همیشه عده ای در تلاش هستند که به افراد این احساس رو القا کنند که باید یه قدم جلوتر از بقیه باشین تا کنکور قبول شین! (اصول بازاریابی
) اگه این شرایطی که شما میگین هم باشه بازم از یک روش دیگه استفاده میشه! مهم اینه که اگه آگاهانه تصمیم گیری بشه هم تاثیرات تبلیغات این افراد کم میشه و هم کلا افرادی که درس خوندن رو انتخاب می کنن آگاهانه تر به تصمیمشون می نگرند!
این فرهنگ سازی کار خیلی خیلی سختیه! شاید اصلا در چنین جایی نشه ولی چه اشکالی داره در همین جا تلاشمون رو کنیم که مثلا به جای اینکه بگیم بچه ها لازم نیست برین کلاس بگیم بچه ها در صورتی برین کلاس که واقعا می دونین واسه چی دارین درس می خونین و واقعا در یک درس ضعف دارین. اگه چنین تفکری رواج پیدا کنه خود به خود تاثیر این تبلیغات کمتر میشه. چون اولا کسایی واسه کنکور می خونن که واقعا باید بخونن و ثانیا افراد آگاهانه کلاس و استاد رو انتخاب می کنند که در این صورت افرادی که واقعا استاد خوبی نیستن دیگه نمی تونن تدریس کنن و احتمالا موسسات هم بیشتر قدر اساتید خوبشون رو می دونن!
میزان پولی که موسسات می گیرین هم بر پایه عرضه و تقاضاست که خوب اگه باز آگاهانه تصمیم گیری بشه شاید میزان عرضه و تقاضا به هم نزدیک بشه و در نتیجه این هزینه های سرسام آور هم نباشه!