(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: 1 چقدر خانم ها باید کوتاه بیان که ذات آقایون این مدلیه!
۲ اصلا کی گفته ذات آقایون اینه که بی منطق فقط دستور بدن!
۳ تدبیر زنانه یعنی چی؟ یعنی روراست نباشه و در ظاهر یه چیزی نشون بده و در باطن یه طور دیگه باشه؟
۴ زن فقط براش مهمه مردش مقتدر باشه؟ این نظر شماست! مطمئنا نظر خیلی از خانم ها این نیست!
۵ موضوع رو میشه از اینجا فهمید که حتی یه خانم هم اینجا موافق نظرات آقایون در مورد تصمیم گیری در مورد کار همسرشون نبوده!
۶ خیلی از خانم ها دوست دارن کارهای چالش برانگیز داشته باشن! خیلی از آقایون هم دوست ندارن کارهای سخت داشته باشن!
۷ زندگی مشترک یعنی این که مشکلات زندگی رو با هم حل کنن! نه اینکه آقا زیر مشکلات کمرش خم بشه و خانم هیچی هم نفهمه!
۸ موضوع اینه که خیلی از نظرات آقایون در مورد خانم ها برای خانم ها ملموس نیست!
ممنون از نظراتتون به عنوان یه خانم
شماره ها رو تطبیق بدید و بخونید
۱ ذات آقایون اینطوره که دوست دارن حرف آخر رو خودشون بزنن، ذات خانم ها این هست که براشون سخت نیست مرد فکر کنه حرف آخر رو خودش زده، وقتی اون حرف آخر در اصل نظر زن بوده. پس نیاز نیست خانم ها تحمل سختی بکنن.
هرچند همونطور که دوستتون گفت ثابت شده خانم ها بیشتر هم تحمل دارن
۲ ذات آقایون این نیست که بی منطق دستور بدن. بلکه بعد از مشورت دو طرفه، اگه منطق زن و مرد یکی نبود، یا مرد باید از منطق خودش کوتاه بیاد یا زن، اون مواقع برای مرد گرون تموم میشه که بگه من غلط میگم تو درست میگی. از نظر مرد این بی منطقی نیست چون به زن میگه از کجا معلوم منطق تو درست هست. حالا این که منطق کدوم درست هست ما که نمیدونیم پس توی مشاوره به زن یاد میدیم تو روی مردت نایست، از راه زنانه حل کن چرا میخوای مردت رو ناراحت کنی
۳ تدبیر زنانه رو راست نبودن نیست. زن که گفته نظرش چیه نه اینکه قایم کنه. صد بار مرد قبول کرده نظر زن رو و هم نظر بودن، یه بار هم پیش اومده مرد نظرش رو قبول نداره، اینجا تدبیر زنانه میگه به مردت نگو "نخیر همون که من میگم" بلکه با نرمی و روشی که خودت بلدی کاری کن نظر مرد همون نظر تو بشه {توی مثال دکتر حبشی توضیح خواهم داد}
۴ نظر شخص من که نیست. هم خیلی آقایون همین نظر رو دارن، هم چیزایی هم که من گفتم توی همه ی مشاوره های خانواده تکرار میشه
۵ خانم ها مافق هستن. فقط وقتی من میگم حرف آخر رو مرد بزنه خوب معلومه خوششون نمیاد، سریع میرن توی این فکر که قراره مرد توی آینده بشون زور بگه. اما توی زندگی مشترک و وقتی با یه مرد منطقی و خوشبرخورد و لایق ازدواج میکنن اونموقع نشون میدن از این که مردشون حرف آخر رو میزنه احساس خوشایندی دارن و مقتدر و قدرتمند بودن مردشون در برابر دیگران و همچنین در خانه رو دوست دارن
۶ خانم هایی که دوست دارن کار چالش برانگیز و سخت بکنن نمیگم نیستن، اما اکثر خانم ها همون ذات زنانه خود رو دارن و دنبال دردسر نیستن. جالبه بدونید همونطور که تعداد خانم هایی که دوست دارن سرسخت باشن کمه، تعداد مردهایی هم که حاضرن با این خانم ها زندگی کنن کمه. مردی که دوست داره تکیه گاه باشه با زنی ازدواج نمیکنه که دوست نداره تکیه کنه
۷ قرار نیست کمر آقا خم بشه اما قراره بیشتر از زن کار کنه و زحمت بکشه. این ذات مردهاست که اسم این رو خم شدن کمر نمیذارن، بلکه عشق میکنن با زحمت کشیدن و کار کردن برای خانمشون، ذات زن ها هم این هست که از این همه توجه و زحمت مرد که همه برای خانم هست لذت میبرن
۸ بله موضوع این همین هست. الآن کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو توضیح میدم
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دوست عزیز اقای mohammad_13690
باز هم از حرفاتون که به نظرم تکرار و تناقض بود ممنون!شما مدام دستور دادن رو انکار و بعد بهش تاکید می کنید!من بیش از این بحث رو با شما ادامه نمی دم اما دوستانه بهتون توصیه می کنم قبل از فرا گیری علم مشاوره!!!!! اول به شناخت جنس خودتون به طور کامل به دور از تعصب و یک سو نگری(و بدور از عقاید مرد سالارانه که در ذهن خیلی ها متاسفانه جای گرفته) بپردازید!بعد هم به طور اصولی و نه از روی پیش داوری و حرفهای کلیشه ای و عوامانه به شناخت جنس مخالف بپردازید!باید خاطر نشان کنم که بر خللاف تصور شما دنیای زنانه بسیار پیچیده تر از این حرفای عوامانه اس و برای شناخت کاملش یا بیاد زن بود و یا مدت ها تحقیق و جستجو کرد!بعد از اینکه تصور درستی از هر دو این موارد پیدا کردید اگر باز نظرتون مشابه الان بود من در خدمت هستم برای ادامه ی بحث !ممنون
من دوست دارم یکی از مشاوره های بی نظیر دکتر حبشی رو عنوان کنم
اما چون اینجا نمیشه درست حس رو منتقل کرد، و مطمئنا من شیوایی دکتر حبشی رو ندارم و...
باز به همین میرسیم
که شما فکر میکنید من طرفدار مردسالاری هستم
تناقضی وجود نداره توی دستور دادن و ندادن
تناقض این هست که بگیم حرف آخر رو هم زن میزنه هم مرد
خوب معنی حرف آخر چیه؟
راه حلی که ثابت شده جواب میده این هست که مرد حرف آخر رو میزنه ، اما با شرایط زیر:
۱- باید دوطرف بحث منطقی کنن و سعی کنن به یه نقطه برسن، اگه آخرش نشد مرد حرف آخر رو میزنه که ممکنه حرف آخر این باشه: باشه بی خیال حرف تو رو انجام میدیم، شاید هم حرف دیگه ای باشه
۲- زن برای این که حرف آخر چیزی بشه که دوست داره، با روشش خودش حرف آخر مرد رو عوض میکنه، نه این که حرف آخر رو خودش بزنه
۳- اگه مرد همیشه حرف آخر رو به نفع خودش بزنه؛ خوب اینجور مواقع مشکل حاد میشه و زن از خانوده خودش و خانواده مرد و آخر هم مشاوره کمک میگیره تا مردش رو سر راه بیاره
البته همه ی مردها زورگو نخواهند بود، و اگه یه بار زن به حرف آخر مرد احترام بذاره، مرد صد بار دیگه حرف آخر رو این میزنه "تو بگو چکار کنیم" چون برای مرد مهم این هست که حرف آخر رو زده باشه، یعنی بگه من مجبور نبودم حرف تو رو قبول کنم اما قبول میکنه
این که ما این ها رو قبول نکنیم و بگیم حرف آخر رو مرد نمیزنه یه مشکل بزرگ به وجود میاد که خانواده رو تحدید میکنه
این که ما بگیم حرف آخر رو منطق میزنه، یا حرف آخر باید حرف درست باشه، یا بگیم حرف آخر رو هردو میزنن، یا بگیم هیچ کس حرف آخر رو نمزنه، این ها همه پاک کردن صورت مساله ست، چون حرف آخر برای وقتی هست که منطق دو طرف به یه نقطه نریسده