ممنون ازت انرژی مثبت جان راستش هر کسی یه تفریحی داره من هم بعد از رشته خودم که خیلی بهش علاقه دارم از آشپزی خیلی خوشم مییاد به نظرم یه تفریحی هست که خیلی برای خانمها لازمه حتی اگه بالاترین مقام رو هم داشته باشی اما آشپزی بلد نباشی انگاری هیچی بلد نیستی .می دونی تو زندگی متاهلی حالا کار خونه بلد نبودن وووو زیاد به چشم نمی یاد و بعد یه مدت راه می افتی اما آشپپزی بد جوری تو چشمه هم همسرت که ولقعا به نظر من یکی از بزرگترین نقاط قوت
آقایان میل به غذا خوردن اوناست که اگه بتونی این مسئله رو خوب ساپورت کنی بردی ومی تونی در بهبود روابط ازش بهره ببری چه در مورد همسرت چه خانواده همسرت اون هم همون اوائل وگرنه بعدها که همه راه می افتن دیگه .(یکی از راز های پیر زنانه )
من تازه اگه خواستید یکسری غذا هم دارم که خودم اختراع کردم یا مثلا یه نوع غذا رو با الگوریتمهای بهینه سازی بهبود بخشیدم وطعمش خیلی خاصتر شده اونا رو هم می تونم بگم اگه کسی خواست .
یه راز دیگه در مورد آشپزی اینکه اگه با علاقه آشپزی کنی طعمش واقعا عالی میشه اما روزهایی که از رو بی حوصلگی فقط خواستم یه چیزی درست کرده باشم نشده اون چیزی که خواستم .
یه راز دیگه هم استفاده از ادویه های خوب توی غذا هست .مخصوصا ادویه آبادانی وباز خیلی خاصتر ادویه مرغ اون که من توی همه غذاها م همون رو می رم .اگه به خوزستان اومدید حتمی به جای خرما که همه جا هست ادویه سوغات ببرید مطمئن باشید که پشیمان نمیشید .همه جای خوزستان هم هست مخصوصا اهواز وآبادان.
وای چقدر نوشتم .شدم سارا گلریز