آشپزی دانشجویی!!! - نسخهی قابل چاپ |
آشپزی دانشجویی!!! - ملیکا - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ
بچه هایی که دانشجو هستند و دور از خونواده بیایید طرز پخت غذاهایی که تو خوابگاه درست کردید و خوب بوده رو به هم دیگه یاد بدیم !! مخصوصا غذاهایی ویژه برای شبای امتحان !!! |
RE: آشپزی دانشجویی!!! - bitbit - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: بچه هایی که دانشجو هستند و دور از خونواده بیایید طرز پخت غذاهایی که تو خوابگاه درست کردید و خوب بوده رو به هم دیگه یاد بدیم !! مخصوصا غذاهایی ویژه برای شبای امتحان !!! یادش بخیر وقتی خوابگاه بودم به یک دلایلی مجبور بودیم دوهفته خودمون غذا درست کنیم انواع غذاهای تخم مرغ سوسیس رو امتحان کردیم یه روز تصمیم گرفتیم بادمجون درست کنیم ولی از اونجایی که هیچ کس اطلاعات اشپزی کاملی نداشت بعد از پوست گرفتن بادمجون انداختیم تو قابلمه جوشید بعدا سرخ کردیم واسه اینکه اسپم نکرده باشم غذای خوابگاهی هم پیشنهاد میکنم البته بیشتر کنسروی هستن(ماکارونی،کنسرو مایع ماکارونی با نون،کنسرو لوبیا قارچ،سوسیس سیب زمینی،املت،پودر کتلت اماده) |
آشپزی دانشجویی!!! - deledivouneh - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ
من تو دوران دانشجویی از صفر شروع کردم و الان هم خیلی پیشرفت کردم.تخم مرغ، سرخ کردن سیب زمینی، ماکارونی و .... البته الان فکر نکنم دانشجویی باشه که بتونه هفته ای بیش از دو تا تخم مرغ بخوره. |
آشپزی دانشجویی!!! - mat - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
غذای دانشجویی یعنی رزرو ۱ هفته شام و ناهار دانشگاه و بعد خوردنش در طول ۲ ۳هفته از پیش غذاهای خوشمزه و سریع سوپ رشته است ...از غذاهای سریع مایع ماکارونی با سیب زمینی یا بادمجون و سیب زمینی و کلی سبزیجات دیگه رو سرخ کردن و با اب و تاب فراوان خوردنه...و ۱ غذای من در اوردی میگم جایی نگیدا مرغ رو پروریده کنید و بگزارید تو فریزر هروقت خواستید ۳ ۴ تیکه رو با رب و پیاز تفت بدید شاهکاره...از دسرا هم ساده ترینش سالاد کلم برگه با سس مایونز یا انواع دسر با پودر کاسترد... ۱۰۰ تومن میشه ... |
آشپزی دانشجویی!!! - pos - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
ساده ترین کار رفتن به شکاره. |
آشپزی دانشجویی!!! - Fardad-A - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
یک غذای دانشجویی را هم من بگم: نام غذا:شنیسل لوبیا مواد لازم برای سه نفر: یک قوطی کنسرو لوبیا،۴ عدد تخم مرغ متوسط، روغن مایع و نمک و فلفل بمقدار کافی ماهی تابه را روی شعله قرار دهید و محتوای یک قوطی کنسرو لوبیا را در آن خالی میکنید و میگذارید تا با شعله ملایم ابش کم شود. حال کمی روغن مایع به ماهی تابه اضافه کرده و ۳-۴ عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنید. کمی فلفل و نمک اضافه کنید .غذا آماده است و با نان لواش سرو کنید. میخواهید بگم تو برنامه "بهونه" آموزش تصویری بدن. |
آشپزی دانشجویی!!! - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ
کلا آقایون و فقط آقایون انقدر به کنسرو لوبیا علاقه دارن پسرا می اومدن تریای دانشگاه یه ساندویچ می گرفتن یه کنسرو لوبیا هم روش! یه غذاییم من بگم . مایه ماکارونی بگیرین . نون لواشم بگیرین . چارگوش چارگوش ببرین مایه رو بریزین لاش، نونو بپیچین بعد سرخش کنین . با سویا هم جواب می ده: دی |
RE: آشپزی دانشجویی!!! - Fardad-A - 04 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: کلا آقایون و فقط آقایون انقدر به کنسرو لوبیا علاقه دارن پسرا می اومدن تریای دانشگاه یه ساندویچ می گرفتن یه کنسرو لوبیا هم روش!علاقه نیست. در واقع اعتیاد به محتوای این قوطی استوانه ای است. جایگزین هم داره: کنسرو ماهی تن،کنسرو بادمجان(در صورتیکه سوپری لوبیاش تمام شده باشه)،کنسرو ماهی کیلکا(که من اصلا" خوشم نمی اومد)و..... البته اون مایع ماکارونی هم استوانه ای است. کلا" ربطی به آقایون نداره. |
آشپزی دانشجویی!!! - ف.ش - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ق.ظ
میتونید غذاهای شمالی رو هم امتحان کنید: پنیر برشته: مواد لازم برای ۴ نفر: پنیر صبحانه -------------------------- ۴۰۰ گرم تخم مرغ ----------------------------- ۴ عدد متوسط سیر ---------------------------------- ۲ – ۳ حبه روغن یا کره ذوب شده --------------- ۲ قاشق غذا خوری شوید خشک ------------------------ ۱ قاشق غذا خوری زرد چوبه ----------------------------- ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل ------------------------- به مقدار لازم طرز تهیه: روغن یا کره را در تابه ای گرم کنید و بعد زرد چوبه را داخل روغن بریزید . کمی که گرم شد، پنیر صبحانه خرد شده را داخل آن بریزید . صبر کنید تا پنیر شروع به ذوب شدن کند . سیر رنده شده را در این مرحله به خوراک اضافه کنید و به آرامی پنیر و سیر را مخلوط کنید . دقت کنید که حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد . تخم مرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال مخلوط کنید . یک قاشق غذا خوری شوید خشک را داخل تابه بریزید و مواد را هم بزنید تا کمی سفت شوند . بعد تخم مرغ های مخلوط شده را به خوراک اضافه کنید . غلظت خوراک به ذائقه شما بستگی دارد . ولی در کل اگر غذا را با نان سرو میکنید صبر کنید تا خوراک کمی سفت شود ولی اگر غذا را همراه کته سرو میکنید بهتر است کمی خوراک را آب دار سرو کنید و به مقدار لازم نمک و فلفل روی آن بپاشید . حداکثر زمان آماده سازی و طبخ: ۷ – ۱۰ دقیقه نکته: میتوانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید . هنگام افزودن نمک توجه داشته باشید که پنیر صبحانه خود دارای نمک است . اکثرا به جای روغن از کره برای طبخ این خوراک استفاده میکنند . در این صورت بهتر است از روغن مایع استفاده کنید . املت ورقه بادمجان مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر بادمجان ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد (نمک و فلفل، زرد چوبه و دارچین) به دلخواه آرد ۱ قاشق غذاخوری سر خالی روغن به میزان لازم طرز تهیه بادمجانها را پوست کنید و به صورت حلقه هایی به قطر یک تا یک و نیم سانتیمتر برش بزنید . سپس کمی به آنها نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود . در تابه ای روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف بادمجانها را سرخ کنید، البته در تابه را ببندید تا حین سرخ شدن، کمی هم بپزد . تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید . نمک، فلفل ،زردچوبه، دارچین و آرد را نیز به آب بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغها کف کنند . سپس تخم مرغها را روی بادمجامها که یک ردیف در تابه چیده اید، بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغها خوب بپزد و خود را بگیرد . بعد املت را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود. کله جوش یا کال جوش (فکر کنم غذای اصفهانی باشه!) مواد مورد نیاز برای سه نفر: کشک= نیم کیلو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده. نعنا خشک ساییده شده =۲ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده =یک عدد بزرگ گردو خرد شده = ۱۰۰ گرم (اختیاری) روغن برای سرخ کردن=مقداری نمک و فلفل و زردچوبه = به میزان لازم طرز تهیه: - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید. - سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.(اگر کشک شما از نوعی است که باید ۲۰ دقیقه بجوشد کمی آب را بیشتر بریزید و بعد از آنکه ۲۰ دقیقه جوشید شعله را زیاد کنید تا به غلظت مناسب برسد) - سپس نمک و فلفل و گردو (اختیاری)را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید. -معمولا این غذا را با نان سنگک ترید (تلیت ؟)نموده و نوش جان می کنند. |
آشپزی دانشجویی!!! - Parva - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ
برای دوران امتحانات که ما غذای دانشگاه رو میگرفتیم ولی سایر روزا غذاهامون خوب بود من و دوستم خونه دانشجویی بودیم دوستم آشپزیش عالی بود منم ازش یاد گرفتم فکر کنم همه چی درست میکردیم (قورمه سبزی، پیچاخ قیمه ،ماکرونی، آش دوغ، سوپ، کباب، چلو مرغ،باقالی پلو ،کاچی، آبگوشت، .... اینم بگم که اصلا یادم نمیاد تو اون دو سال سوسیس و کالباس خورده باشم. البته روزای املت خوریم کم نبودن. |
آشپزی دانشجویی!!! - انرژی مثبت - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ب.ظ
این کله جوش رو دوستم که استان فارسیه درست کرد(البته یه بار ) شاید غذای چند ملیتی باشه (۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: برای دوران امتحانات که ما غذای دانشگاه رو میگرفتیم ولی سایر روزا غذاهامون خوب بود من و دوستم خونه دانشجویی بودیم دوستم آشپزیش عالی بود منم ازش یاد گرفتم فکر کنم همه چی درست میکردیم (قورمه سبزی، پیچاخ قیمه ،ماکرونی، آش دوغ، سوپ، کباب، چلو مرغ،باقالی پلو ،کاچی، آبگوشت، .... ماشالله به دوستتون یه نتیجه گیری از صحبت های دوستان: اگه این مرغا و تخم مرغا نبودن خداییش این ملت دانشجو چی می خوردن اخه همه چی رو یه تخم مرغ می زنیم تنگش کنسرو ماهی هم با تخم مرغ خوشمزه می شه دیگه می خواید خیلی راحت باشید کته گوجه بخورید. |
RE: آشپزی دانشجویی!!! - ف.ش - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: این کله جوش رو دوستم که استان فارسیه درست کرد(البته یه بار ) شاید غذای چند ملیتی باشهتوی ویکی پدیا این غذا رو جزو غذاهای سنتی اصفهان آورده ولی گفته که ممکنه توی شهرهای دیگه هم رواج داشته باشند: غذاهای سنتی: در اصفهان غذاهای سنتی بسیاری مورد استفاده هستند که برخی از آنها مربوط به شهرهای دیگر اصفهان بوده اند و یا در شهرهای دیگر ایران نیز رواج داشته و دارند. در این میان بریانی و خورش ماست معروف ترین غذای اصفهان می باشند. همچنین سایر غذاهای این شهر چنین می باشند: آش سماق، کله جوش که ازغذاهای ایلات اصفهان است، سرگنجشکی، کوکو قندی، قیمه ریزه، آش ماش و قمری، یخنه ترش، ماش و زردک، اوماج سرکه و چغندر، نخود و آب. [۴۶] این سرگنجشکی هم راحته سرگنجشکی: مواد لازم: گوجه فرنگی: ۴ عدد گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم روغن مایع: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم پیاز:۲عدد کوچک آب: ۱ لیتر سیب زمینی: ۵ تا ۶ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری گشنیز و جعفری: ۳ قاشق سوپخوری طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل ،زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده کاملا ً ورز دهید تا یک دست و چسبنده شود . سپس به اندازهی یک گردو برداشته و با دست گرد کرده در حین گرد گردن گوشت دست خود را در آب گرم بزنید تا گوشتها کاملا ً گرد شود . روغن را در تابه ریخته یک عدد پیاز را تفت داده بعد از آنکه طلایی رنگ شد با گوجه فرنگی خرد یا رنده شده و رب گوجه فرنگی را در آن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا گوجه فرنگیها نرم شود سپس ۱ لیتر آب را به تابه بیفزایید و بگذارید جوش بیاید سپس سرگنجشکی یا قلقلی را در آن بیاندازید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد . بعد از این مرحله سیب زمینی های حلقه شده، گشنیز و جعفری خرد شده را بریزید و بگذارید مواد ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد . در پایان آب گوشت را در کاسه بریزید و گوشتها و سیب زمینی را همراه گوجه فرنگی در کنار آن سرو کنید . |
آشپزی دانشجویی!!! - mat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ
نقل قول: دیگه می خواید خیلی راحت باشید کته گوجه بخورید. کته گوجه همون استانبولی پلو ؟ اینم غذای بسیار خوبیه نقل قول: شاید غذای چند ملیتی باشه چند ملیتی و مال کویر نشیناست .... اما خیلیها هم نمیشناسنش... اگر بادمجون هم بکوبید و یا تیکه تیکه بهش اضافه کنید (با گوشت چرخ کرده یا بدون اون )میشه حلیم بادمجون که اونم بسی گیراست |
RE: آشپزی دانشجویی!!! - Fardad-A - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: غذاهای سنتی:بقول دکتر: تایید میشه البته حلیم بادمجان و چند تای دیگه هم هست . ولی خب هر شهری غذاهای سنتی داره مثل آش دوغ اردبیل . من از دوران دانشجویی هر بار میخواستم غذا درست کنم بخودم میگفتم من آخرش یک ماشین غذا درست کنی (مثل لباسشویی) باید بسازم که یک زبان برنامه نویسی داشته باشه. مواد را هم در جاهای مختلف بگذارید . زمان گرم شدن و پختن و مخلوط کردن را هم براش تعریف کنی. تعداد افراد و چاق و لاغر بودنشون را هم به سیستم بدی.بعد بری دو ساعت بعد بیای غذات را تحویل بگیری. بهمین ترتیب زبانش پیشرفت میکنه مثلا" کم کم روال زدن تخم مرغ که تعداد تخم مرغ را بهش میدین . تخم مرغها را میشکنه و بهم میزنه و روال چرخ گوشت و مخلوط کردنش با پیاز رنده شده و.... اگه بشه یخچال و سینک ظرفشویی و کابینت های اشپزخونه را هم بهش متصل کرد که خودش هر چی لازم داره برداره و بعد هم بذاره سرجاش؛که دیگه عالی میشه. بعدا" بفکرم رسید اینجوری کلا" دیگه لازم نیست برید تو اشپزخانه و این کلی در وقت و انرژی صرفه جویی میکنه.!!!!! |
RE: آشپزی دانشجویی!!! - انرژی مثبت - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ...این سر گنجشکی یه چیزی مثل بیج بیج می مونه خیلی وقت پیش درست می کردیم(البته نه تو خوابگاه ) فقط فکر کنم بیج بیج مخلفاتش بیشتره نه بابا کته گوجه فقط گوجه داره با برنج.مثل این که بجای این که اب داشته باشه گوجه داره البته نه که مثل پلو ابکشش کنید(اونوقت دیگه گوجه نداره ) باید دمش کنید (۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بعدا" بفکرم رسید اینجوری کلا" دیگه لازم نیست برید تو اشپزخانه و این کلی در وقت و انرژی صرفه جویی میکنه.!!!!!دیگه اونوقت این همه اوقات فراغت رو چیکار کنیم البته یه مزیت دیگه هم داره و اون اینه که دیگه فضای اشپزخونه زیاد مهم نیست و کوچیک بودنش زیاد مهم نخواهد بود(اخه اشپزی تو اشپزخونه کوچیکم دردسریه اینم از ایرادای خانما) خوب حالا بریم سراغ اش و این چیزا: ما یه اش داریم (بنام شولی !!! خودمم نمی دونم چرا اسمش اینه ) با چغندر (البته چغندرش سلیقه ایه)و عدس و سبزی از نوع اسفناج .باید جدا جدا بپزیدشون بعد مخلوطشون می کنید حالا نمک و ادویه و این چیزی هم به ابش اضافه می کنیم بعد باید یه کم ارد بهش اضافه کنیم (خیلی نه که سفت بشه) و همش بزنید خوب اش اماده است بفرمایید میل کنید.(تو روزای سرد زمستون خیلی می چسبه ) البته سلیقه ایه شاید کسی خوشش نیاد ولی من خودم که خیلی دوست دارم(مخصوصا وقتی مامانم می پزه) |