زمان کنونی: ۲۹ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۱۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

آشپزی دانشجویی!!!

ارسال: #۱۰۶
۰۸ مرداد ۱۳۹۳, ۰۹:۲۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ، توسط vesta.)
آشپزی دانشجویی!!!
پس اون بشقاب اضافه گزینه انحرافی بودهSmile
خواهش میکنم، اون هم خوبه ولی این خوشمزه تره البته بنظر من
اگر درست کردید، گزارش کار هم بدیدShy

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۰۷
۰۸ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۱۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ، توسط elham_sh219.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم

سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفریدShy هر چند اون چه وضعه سفره بودHuh
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
سلام
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد! Smile

" وَ عَسَی أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَ هُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَ عَسَی أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَ اللّهُ یَعْلَمُ وَ أَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ "

" و چه بسا چیزی را خوش نمی دارید، حال آنکه خیر شما در آن است، و چه بسا چیزی را دوست می دارید حال آنکه شر شما در آن است،و خدا می داند و شما نمی دانید. " بقره، ۲۱۶
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: vesta
ارسال: #۱۰۸
۰۸ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۲۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ، توسط vesta.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)elham_sh219 نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم

سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفریدShy هر چند اون چه وضعه سفره بودHuh
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
سلام
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد! Smile
سلام دوستم
آخه دانشجو از کجا پودر سوخاری بیاره!!
به جای پودر سوخاری شما هم ایندفعه سبوس اضافه کن که ویتامینش بیشتره(برا پوست مو و گوارش و ...)و کوکو رو هم پوک میکنهShy

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: elham_sh219
ارسال: #۱۰۹
۰۸ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ، توسط diligent.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  سه تا سیب زمینی متوسط
ما اینجوری درست میکنیم ولی اسمش کباب شامیه یا همون شامی..خیلی تعجب کردم Huh
کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آب پزه و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و اگه داشتین ترخون که خوش عطرش میکنه. بعضیا همه موادو توی روغن داغ پهن میکنن ولی این شکلی جالب نمیشه، یه گلوله بردارین ازش و تو دستتون پهن کنید بندازین تو روغن(البته دستتونو پایین بگیرین روغن بهتون نپاشهTongue)

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: vesta
ارسال: #۱۱۰
۰۸ مرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۵۲ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)elham_sh219 نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم

سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفریدShy هر چند اون چه وضعه سفره بودHuh
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
سلام
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد! Smile
سلام دوستم
آخه دانشجو از کجا پودر سوخاری بیاره!!
به جای پودر سوخاری شما هم ایندفعه سبوس اضافه کن که ویتامینش بیشتره(برا پوست مو و گوارش و ...)و کوکو رو هم پوک میکنهShy
مرسی از راهنماییتون!
دانشجوی زرنگ میپره از اولین سوپر مارکت یه بسته میخره! اگه اضافه هم اومد میذاره تو یخچال واسه دفعه بعد! Big Grin

" وَ عَسَی أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَ هُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَ عَسَی أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَ اللّهُ یَعْلَمُ وَ أَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ "

" و چه بسا چیزی را خوش نمی دارید، حال آنکه خیر شما در آن است، و چه بسا چیزی را دوست می دارید حال آنکه شر شما در آن است،و خدا می داند و شما نمی دانید. " بقره، ۲۱۶
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: vesta
ارسال: #۱۱۱
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۱:۱۰ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  سه تا سیب زمینی متوسط
ما اینجوری درست میکنیم ولی اسمش کباب شامیه یا همون شامی..خیلی تعجب کردم Huh
diligent عزیزم ممکنه اسمش تو مناطق مختلف فرق کنه
ولی شامی که ما درست میکنیم مخلوط گوشت چرخ شده و پیازو ... هست و اگر سیب زمینی رنده شده هم به اینا اضافه کنیم میشه کتلت
حالا بنده خدا فکر کنم ندونه از کدوم روش بره، باز کوکوش وا برهTongue

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: elham_sh219 , diligent
ارسال: #۱۱۲
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۰۹ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
موفقیتتون رو تبریک میگمShy
دفعه دیگه یخورده هم زردچوبه به روغنش اضافه کنید خوشرنگتر بشهWink نوش جان

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , elham_sh219
ارسال: #۱۱۳
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۱۸ ب.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشه Smile

There is no there there.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۱۴
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۲۷ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشه Smile
میدونی چرا له میشه !؟
چون تا خودشو نگرفته یعنی از خامی در نیومده نباید همش بزنی
سوالات آشپزی خودتان را از من بپرسید TongueBig Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , Amir V , vesta , **sara** , elham_sh219
ارسال: #۱۱۵
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۴۲ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشه Smile
خوب، من تو این زمینه خیلی تجربه دارم
اولا که سعی کنید زیاد درشت خورد نکنید سیب زمینی ها رو که خوب مغز پخت شن
وقتی خوردشون کردین بریزینشون تو آبکش بشوریدشون چون همین نشاسته ی سیب زمینیه که باعث می شه به هم بچسبن
روغن رو بذارید داغ شه بعد سیب زمینی ها رو بریزید تو ماهیتابه. خوب داغ شدن ماهینابه رو می تونید با انداختن یه دونه سیب زمینی تو ماهیتابه تست کنید
بعد بهشون زردچوبه و نمک بزنید تا بهتر سرخ شن
کلا هر چی که می خواین سرخ کنین یه کم زردچوبه بهش بزنین بهتر سرخ می شه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , vesta , **sara** , elham_sh219
ارسال: #۱۱۶
۰۹ مرداد ۱۳۹۳, ۰۸:۲۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ، توسط vesta.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
چه پرشور شد اینجاShy
داشتم تو این فاصله ترشی لیته درست میکردمBig Grin یه دو تا غذای خیلی خیلی ساده با سیب زمینی یادم افتاد گفتم بیام بنویسم موقعهایی که اصلا وقت ندارید خیلی خوب جواب میده البته به درد زمستون میخوره ولی خب خوبه

مورد اول: سیب زمینی رو خوب بشوریدش چون نمیخوایم پوستش رو بگیریم، بعدش به پهنای یک سانت اگر خط کش نداشتید مثلا اندازه نصف بند انگشت کوچیکه برش بدید. بعدش یه مایتابه بردارید همه سیب زمینی ها رو بچینید توش، روغن نمیخواد اونایی که یه طرفش کاملا پوست داره از همون طرفی که پوست داره بگذارید داخل مایتابه، حالا با نمکدون به اندازه لازم روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و در مایتابه رو بگذارید و شعله بزرگه گازتون رو روشن کنید و شعله اش رو کم کنید و ظرف رو بگذارید روش. یه خورده که بگذره بوش همه جا رو میگیرهShy برای اینکه ببینید پخته یا نه یه چنگال فرو کنید تو سیب زمینی اگز پخته بود که مشخص میشه. با خیارشور خوشمزه میشه و اگرم چسبیده بود عیب نداره اون تیکه هاش که چسبیده و ترد شده خیلی خوشمزه تر میشه

مورد دوم: سیب زمینی رو بگذارید آب پز شه اگر کوچیک باشن خوبه اگر نبود بعد آب پز شدن و پوست کندشون اندازه توپ بدمینتون برشش بدید مثلا دوقسمت یا چهار قسمتش کنید، بعد داخل مایتابه یه کم روغن اگر داشتید کره بندازید بعدش سیب زمینی ها رو بریزید توش و روشون نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن بپاشید، قشنگ سرخ کنید تا خوش رنگ و خوش طمع بشه نمیخواد خشک بشه فقط حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بسته به شعله اتون تفتش بدید. کنار این هم سبزی یا خیارشور خوبه

به همین سادگی به همین خوشمزگیShy

(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  
(09 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  دفعه دیگه یخورده هم زردچوبه به روغنش اضافه کنید خوشرنگتر بشهWink نوش جان

واااااااااااای ی ی ، من زردچوبه رو قاتیه کوکو کردم... Big Grin
کار درستی کردید، تو روغن هم بندازید خوش رنگ شه، حالا دفعه دیگه کوکو سیب زمینی تون کاملا حرفه ای میشه
دفعه دیگه اگر رب داشتید یه قاشق هم رب به موادش اضافه کنید، مزه اش متفاوت میشه شاید دوست داشتید

من دیگه رفتم دنبال کار و زندگیم... خداحافظ همه آشپزان گرامیShy

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , elham_sh219 , sahar salehi
ارسال: #۱۱۷
۱۰ مرداد ۱۳۹۳, ۰۴:۰۲ ب.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
یادش بخیر
کاردانی منو به عنوان سید بندری میشناختن.
سوسیس بندری درست میکردم تُنده تُند
وایه یه هیئت خوابگاهی درست میکردم
خخخ
..........!!!

هیج وقت دیر نیست
........................!!!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , **sara**
ارسال: #۱۱۸
۲۰ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۵۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ، توسط vesta.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
هوا سرد شده، بد نیست هرازگاهی سوپ بخورید تا از دست نریدTongue
یه سوپ راحت راحت
میپرید سر کوچه و خیابون البته با رعایت ادبBig Grin یه بسته "جو پرک" میخرید و یکی دوتا گالینابلانکا
بعد با همون رعایت ادب برمیگردید، نصف بسته از جوپرک رو میریزید داخل قابلمه. آب ولرم روش بریزید اگر بود، نبودم همون شیر آب رو باز کنید خوبه، جوپرک خودش نرمه خواستید یکم هم موقع آب ریختن با دستتون فشارش بدید که ریزتر شه و داخل سوپ کمتر به چشم بیاد. اینجا آب رو اندازه بریزید تا وقتی جوشید و آبش کم شده نیاز نباشه مجدد آب اضافه کنید
بعدش قابلمه حاوی جوپرک و آب رو بگذارید رو گاز که انشاالله یادتون نرفته روشنش کنیدTongue
خب حالا اگر تو یخچالتون خدایی نکرده مرغ پیدا میشه( آخه دانشجو رو چه به این حرفاBig Grin) یه تیکه از اون رو هم بندازید داخل سوپ، اگر ندارید همون گالینا بلانکاها رو بندازید، مرغ ترجیحا گوشتش ریز شده باشه خیلی خوب و شکیلتره، حتی پیشنهاد میدم مرغ رو بگذارید تو آب بجوشه و بعد بردارید و ریش ریشش کنید و استخوان اگر داشت بندازید دور و بعدش جوپرک و آب کافی رو بهش اضافه کنید. نمک رو هم اضافه کنید البته نه زیاد، بعدا تست میکنید اگر کم بود اضافه میکنید
یه دونه پیاز درشت هم خورد کنید و ریز خوردش کنید بهتره که زیاد مشخص نباشه بریزید تو قابلمه .
یه دونه هویج بزرگ یا دوتا کوچیک رنده کنید و بریزید قاطی اون مواد و یه قاشق هم رب اضافه کنید
حالا بشینید به بقیه کاراتون برسید تا آماده بشه، یه یک ساعت طول میکشه

اگر داشتید یه چندتا دونه خیلی کم توش نخود فرنگی یا ذرت هم اضافه کنید، خیلی کم، توش شلوغ نشه. یا اگر جعفری داشتید یه خورده آخر سر اندازه یه قاشق غذا خوری بهش اضافه کنید. و موقع سرو کردن هم یه کم آبلیمو( اگر حوصلتون بگیره، پیازش رو تو روغن تفت بدید و یکم زردچوبه و فلفل بهش بزنید و رب رو هم توش تفت بدید و به مواد در حال جوش اضافه کنید، خوشرنگتر و خوشمزه تر میشه)

به همین سادگی به همین خوشمزگی

وقتی بارون گرفت یا سرد بود درست کنید، وقتی هوا سرده میجسبه زود هم آماده میشه یک تا نهایت یک ونیم ساعت، باید غلیظ باشه، حواستون باشه، اگر آب زیاد بریزید دیر غلیظ میشه یا اگر کم باشه زیاد سفت میشه. میزان آب رو باز میشه درست کرد

نوش جان

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: diligent , fatemeh69 , سجاد۶۷
ارسال: #۱۱۹
۱۴ شهریور ۱۳۹۴, ۰۲:۱۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ، توسط Fardad-A.)
آشپزی دانشجویی!!!
ورق زدن کتاب آشپزی !


از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۲۰
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۰۳:۱۸ ب.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
سلام بچه ها مرسی بابت دستورایی که گذاشتید یه غذای لاکچری هم من میگم ^_^
پیاز رنده کنید سرخ کنید بعد فیله مزغ بریزید توش یکم زمان میبره مرغا پخته شه ولی نه خیلی. تو فاصله ای که مرغا داره میپزه قارچ رو ورقه ورقه کنید و کنار بذارید توی یه ظرف دیگه ۵۰گرم کره بندازید و آب که شد یکی دو قاشق آرد بریزید و آرد تو کره حل کنید و کم کم شیر بهش اضافه کنید (نباید خیلی رقیق شه) مرغا که پخت ادویه و نمک بهش میزنیم و قارچا رو میریزیم توش تا یکم از حالت خامی در بیاد بعد سسی که درست کردیم میریزیم توش. این غذا رو با چیپس خلالی سرو کنید.


















__________________________________________________________

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با سئوی فوق العاده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow المپیاد دانشجویی کامپیوتر deledivouneh ۳۲ ۴۰,۶۰۴ ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Mr. Rezaei
  ارسال حواله های دانشجویی www.safteh.net safteh2012 ۰ ۱,۹۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: safteh2012
Lightbulb المپیاد دانشجویی مهندسی کامپیوتر ۱۳۹۶ Mr. Rezaei ۰ ۲,۵۵۱ ۰۹ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Mr. Rezaei
  پروژه دانشجویی samieh ۱ ۲,۱۵۹ ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: edward71
  پروژه دانشجویی PHP MSZZ ۱ ۲,۶۹۲ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  تخفیف دانشجویی در مقطع ارشد skytower_19 ۲ ۲,۷۲۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: skytower_19
  قیمت خانه دانشجویی!!! ×Bug× ۱۵ ۹,۶۷۴ ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: ×Bug×
  بن کتاب دانشجویی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قابل استفاده در کدام انتشارات است؟ Good! ۱ ۳,۳۳۵ ۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: masoomeh_s
  خوابگاه دانشجویی برای متآهل ها mohamad moo ۰ ۲,۴۷۲ ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: mohamad moo
  چالش‌های زندگی دانشجویی morweb ۰ ۲,۱۰۱ ۱۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morweb

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close