هوا سرد شده، بد نیست هرازگاهی سوپ بخورید تا از دست نرید
یه سوپ راحت راحت
میپرید سر کوچه و خیابون البته با رعایت ادب
یه بسته "جو پرک" میخرید و یکی دوتا گالینابلانکا
بعد با همون رعایت ادب برمیگردید، نصف بسته از جوپرک رو میریزید داخل قابلمه. آب ولرم روش بریزید اگر بود، نبودم همون شیر آب رو باز کنید خوبه، جوپرک خودش نرمه خواستید یکم هم موقع آب ریختن با دستتون فشارش بدید که ریزتر شه و داخل سوپ کمتر به چشم بیاد. اینجا آب رو اندازه بریزید تا وقتی جوشید و آبش کم شده نیاز نباشه مجدد آب اضافه کنید
بعدش قابلمه حاوی جوپرک و آب رو بگذارید رو گاز که انشاالله یادتون نرفته روشنش کنید
خب حالا اگر تو یخچالتون خدایی نکرده مرغ پیدا میشه( آخه دانشجو رو چه به این حرفا
) یه تیکه از اون رو هم بندازید داخل سوپ، اگر ندارید همون گالینا بلانکاها رو بندازید، مرغ ترجیحا گوشتش ریز شده باشه خیلی خوب و شکیلتره، حتی پیشنهاد میدم مرغ رو بگذارید تو آب بجوشه و بعد بردارید و ریش ریشش کنید و استخوان اگر داشت بندازید دور و بعدش جوپرک و آب کافی رو بهش اضافه کنید. نمک رو هم اضافه کنید البته نه زیاد، بعدا تست میکنید اگر کم بود اضافه میکنید
یه دونه پیاز درشت هم خورد کنید و ریز خوردش کنید بهتره که زیاد مشخص نباشه بریزید تو قابلمه .
یه دونه هویج بزرگ یا دوتا کوچیک رنده کنید و بریزید قاطی اون مواد و یه قاشق هم رب اضافه کنید
حالا بشینید به بقیه کاراتون برسید تا آماده بشه، یه یک ساعت طول میکشه
اگر داشتید یه چندتا دونه خیلی کم توش نخود فرنگی یا ذرت هم اضافه کنید، خیلی کم، توش شلوغ نشه. یا اگر جعفری داشتید یه خورده آخر سر اندازه یه قاشق غذا خوری بهش اضافه کنید. و موقع سرو کردن هم یه کم آبلیمو( اگر حوصلتون بگیره، پیازش رو تو روغن تفت بدید و یکم زردچوبه و فلفل بهش بزنید و رب رو هم توش تفت بدید و به مواد در حال جوش اضافه کنید، خوشرنگتر و خوشمزه تر میشه)
به همین سادگی به همین خوشمزگی
وقتی بارون گرفت یا سرد بود درست کنید، وقتی هوا سرده میجسبه زود هم آماده میشه یک تا نهایت یک ونیم ساعت، باید غلیظ باشه، حواستون باشه، اگر آب زیاد بریزید دیر غلیظ میشه یا اگر کم باشه زیاد سفت میشه. میزان آب رو باز میشه درست کرد
نوش جان