(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: ارشد ۹۱ هم با همه بالا پاییناش گذشت. انتخاب رشته هم کردم و نتیجه رو میسپارم دست خدا...
اما واقعا یه چیزی ذهن منو مشغول کرده به خودش. اینکه آیا واقعا توی جامعه ای که داریم دم از عدالت اسلامی می زنیم، عدالت رعایت میشه؟ (الان میان به جرم حرف سیاسی، اخطار میدن بهم). منظورم توی کنکور و این چیزاست...
یکی که پول داره، مثلا میره یه دانشگاه خوب و بین الملل میخونه، یا هر چیز دیگه، اما اونی که یه سال زحمت کشیده، دوتا دونه تست غلط سیستم عامل یا هوش، سرنوشتشو به بازی میگیره (منظورم خودم نیستا! با اینکه این اتفاق برای خودم افتاد، اما خب من کلا ۶-۷ ماه خونده بودم)...
نمیدونم واقعا اینا امتحانه برام تا خدا ببینه چقدر ایمانم محکمه یا واقعا همون طوریه که برداشت میکنم...
خانم همکلاسی
توی جامعه ی ما که عدالت رعایت نمیشه، شاید بهتر هم باشه سیستم سنجش به کلی تغییر کنه، شاید هم نه، نمیدونم
اما میدونم به هر حال نمیشه به جایی رسید که دقیقا هر کس به اندازه زحمتش نتیجه بگیره
فقط این یه جا نیست،
توی دنیا زیاد میبینیم آدمهایی بیشتر زحمت میکشن و نتیجه نمیگیرن
دو نفر که کار میکنن تا پول دربیارن برای زن و بچه شون، چرا یه نفر کم زحمت میکشه و شانسش کلی پول درمیاره، یه نفر کلی زحمت میکشه و آخرش هم ضرر میکنه؟
گاهی پیش میاد توی این دنیا آدم نتیجه بیست سال تلاشش رو از دست میده
این ها بی عدالتی نیست، همونی هست که خودتون گفتید "امتحان خدا"
حالا سوال: آیا ممکنه خدا تلاش کسی رو نادیده بگیره و تلاشش هدر بره؟
پاسخ: بستگی داره برای کی تلاش کرده، اگه برای خدا تلاش کرده نه هرگز هدر نمیره، اگه برای غیر خدا بوده، خوب از همون غیر خدا هم باید نتیجه رو طلب کنه
سوال: کسی که برای خدا هم تلاش کرده پس چرا نتیجه نگرفته؟
پاسخ: اگه واقعا برای خدا بوده پس برای دنیا نبوده، صبر کنه نتیجه ش رو میگیره.
خدا از اول هم گفته بود: کسی که فقط برای دنیا تلاش میکنه، دنیا رو به هرکسی نمیدیم، به اون هم که میدیم هرچقدر خواستیم میدیم
و گفته بود فقط سعی کسانی مشکور خواهد بود که نهایت هدفشان دنیا نباشد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پس این بی عدالتی نیست، همون "امتحان خدا" هست که گفتین و دنیا یه مسابقه ست پر از اینجور امتحانا