(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: شما فکر کنین که اینا شر و وره که من نوشتم. هر چی دوست دارید قضاوت کنید. گاهی اوقات آدم بدجوری از درون میشکنه و خودشو گم میکنه. تو اون شرایطه که آدم دست به هر طنابی میزنه که غرق نشه. خب پیش میاد که از دیگران هم کمک بخواد و راهنمایی بگیره. به اینا نمیگن به قول شما شعر و ور. خیلیا اینجا یه گلواژه هایی مینویسن آدم میمونه چی بگه. واقعا متاسفم.
زندگی من به هیچ عنوان توی گوگل ایندکس نمیشه. خیلی چیزای مزخرف تر هستن که دارن ایندکس میشن و سر همه تو اوناس. این چیزیه که شما فکر میکنین و متاسفانه به خاطر زاویه ی دید شماست. من هیچوقت هیچ ادعایی نداشتم و اگه ادعایی هم بوده این شما بودین که به اسم من چسبوندین. شما اسم منو بزارین زن غرغرو. هیچ مهم نیست.
تا همینجاش برام به اندازه ی کافی بس بود. آدمایی سرد و عبوس و بی روح که فکر میکنن خیلی حالیشونه! اینه برداشتم از یه جامعه ی مهندسی به اصطلاح تحصیل کرده ی روشن فکر در ایران! معذرت میخوام اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم، ولی هست واقعا اینطوری.
من واقعا انتظار یه همچین برخورد زننده ای رو از طرف شما نداشتم. واقعا در لحظات بدی بودم و احتیاج داشتم یه کلمه حرف منو ازین گردابی که توش افتادم بکشه بیرون. بعد رفتاری میبینم که اصلا واقعا خیلی کوچه خیابونیه. واقعا متاسفم.
من این کامنت رو به شخص خاصی نمینویسم و به همه مینویسم. قصد توهین به شخص خاصی رو ندارم. ولی مطمئنم همه ی شما یه روز در یه همچین موقعیت بدی قرار خواهید گرفت و اون روز دور نیست، چرا که عمر ماست که کوتاهه و سریع هم میگذره. و میدونم که اون روز یاد امروز خواهید افتاد چرا که کابوس شما خواهد شد.
من از اینجا میرم ، جدی هستم، واقعا حالم بهم خورد. الان متوجه میشم چرا جو قدیم مانشت از بین رفته و به این شکل انحصاری درومده. اینجا یارو هر غلطی میکنه دو کیلومتر براش کامنت میدن، ما یه دوراهی فکری برخوردیم یه راهنمایی خواستیم اینطور ما رو رنگی کردین. شمایی که به من میگی انرژی منفی، خودت سراپا انرژی منفی بودی. من میرم ولی یادتون باشه من شماها رو هیچوقت نمیشناختم.
از شما مدیران خواهش میکنم اکانت منو پاک کنید.
ادمای مختلف عقیده ها و نظرات مختلفی دارن و متاسفانه هرکسی فکر میکنه این جایگاهو داره که کسیو قضاوت کنه.
هیچ وقت واسه قضاوتها و نظرات دیگرون خودتو ناراحت نکن.
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۲:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان اینکه یکی کرونا داشته باشه اگه به یه جسمی ( کتاب ، فلز ، دستگیره در و ... ) دست بزنه همون لحظه ویروس می شینه روی اون جسم یا فقط اگه عطسه کنه ویروس میشینه .
اگر دستاش آلوده باشن که به احتمال زیاد هم هستن،بله دست به هرجا بزنه ویروسی میشه...ولی خب در حد چند ساعت روی سطح بیشتر دووم نداره!
بهرحال احتیاط شرط عقله دستاتون رو به چشم و دهنو بینی نزنید ک اگر به جای آلوده دست زدین ویروس بشما منتقل نشه