دیشب الهیه بودم کارم تا ساعت ۱ شب طول کشید
کار ما تموم شد و دور دور خلق الناس جردن نشین تموم نشد!
(بقیه ی متن الفاظ بی ادبانه داره)
تو خیابونهایی مثل فرشته, نمیتونی ۴قدم برداری بدون اینکه صدای قَهقه ی یه مشت دختر پولدار رو از پشت ماشین های میلیاردی نشنوی
قهقه هایی که به مرز جنون میکشونت
با بعضی چیزا نمیتونم کنار بیام, اینجور صحنه ها حالمو خیلی بد میکنه
این تفرعن های عشوه آلود و متکبرانه اونم دقیقاً از یه مشت عنتر قرتی بی صاحاب, که سر تا پاشون ۲زار نمی ارزه... ولش کن! فکرشم اذیتم میکنه. اگه بخوام راجع بش حرف بزنم تا صبح باس فحش تایپ کنم
هروقت گذرم به اون بالا بالاها میخوره نفسم به زور بالا میاد, برعکس همیشه خدا رو شکر میکنم که پولدار نیستم. ایشالله شما هم انقدر پولدار نشید که زهوار زندگیتون از دستتون در بره و جز اسکناس هیچی نداشته باشید.
حالا یکی میبینی دکتری, مهندسی چیزی هست, پشت ثروت کلانش شب نخوابی و عرق ریختن و زحمت کشیدنه باز بهش میوفته
ولی یه دختر ۲۰ ساله واسه چی باید پشت ماشینی بشینه که قیمتش از مجموع ۳۰ سال حقوق والدین ما بیشتره؟
من نمیفهمم. اصلاً نمیتونم با این چیزا کنار بیام. حالم بد میشه.
دغدغه ی خیلیا اینه که چجور پول درارن
دغدغه ی بعضیا اینه که با پولشون چکار کنن!!
قربون برم خدا رو
(۰۹ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۶ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: ما داشتیم ماشینامونو گل میمالیدیم تا از وسط عراقیا فرار کنیم
جبهه هم بودید؟
(۰۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۴۷ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: دوستان یه راهنمایی میخوام گوشی بگیرم از دیجی کالا سفارش بدم بنظرتون بهتره یا تو شهر خودم بگیرم؟؟؟ اینجا گوشی فروشا از یکی از شهرهای مرزی همجوار شهر خودم سفارش میدن نمیدونم خوبه یا نه
من قبلنا خیلی دیجی کالا رو قبول داشتم و گوشی و لپ تاپ زیاد ازش میگرفتم
اما خیلی وقته از چشام افتاده و دیگه اون اعتبار سابق رو نداره
گوشی فروشای کوچیک هم قابل اعتماد نیستن و خیلی کم پیش میاد جنس پلمپ بهت بدن
اما اینکه میگید شهر مرزی؛ چجور میخواید رجیستری کنید؟