(۰۸ مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۹ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: سلام
کاربر marvelous لطفا فکر نکنید طرفتون یه عده از آدمای شبکه های اجتماعی عادی هستش.
بچه های اینجا رو من حداقل۳ ساله میشناسم.و به نظرم سطح فکری ادمای اینجا بالاتر از سایر شبکه های اجتماعی هستش.یه موضوعشم اینه که تقریبا رشته تحصیلی همه کامپیوتره و این باعث ارتباط خوبی شده و باعث شده بچه ها از ته دل حرف بزنن.(حداقل من اینطور فکر میکنم)
من یه پیشنهاد برادرانه(اگر برادرانه قبول نشد مدیرانه و به رنگ ارغوانی)براتون دارم و اونم اینه که قبل از این همه شلوغ کردن یه چرخی بزنید توی تالار، بحث ها رو ببینید تا جو اینجا دستتون بیاد بعد نظر بدیدراجع به مسائل گوناگون.
راستش من خیلی خواستم بگم که نگاهتون بالا به پایینه ولی حسش نبود بنویسم.الانم دیدم جو داره متشنج میشه یه نظری دادم
راستش منم میخواستم بگم حالم بهم میخوره از حرفهای تکراری که تو این بخش زده میشه، اصلا دلم نمیخواست این جا دیگه پست بدم ولی برای آخرین بار مینویسم ، من خودم هستم ، نه زیاد و نه کم. یه آدم مثل بقیه. برای همه شما متاسفم که دچار سوء تفاهم شدین و اینطوری با یه کاربر تازه وارد و همینطور فعال و اهل درس برخورد میکنین.
من از بالا به پایین نگاه نمیکنم، گفتم تو هر چیزی که ادعایی ندارم پست نمیکنم و یا اگه چیزی مینویسم میپرسم. همیشه هم سعی کردم ادب رو رعایت کنم. این شما هستین که از بیکاری نشستین یه کاربر دیگه رو قضاوت میکنین و این رفتارها اصلا در شان تحصیل کردگان رشته کامپیوتر که همیشه خیلی ازشون انتظار میره نیست.
من برای مدیریت اینجا و سایت خوبشون بسیار احترام قائلم، برای تمام مدیران فعال، ولی با اجازه بزرگترا میخوام بگم مدیر این بخش هر کسی هست واقعا عجب مدیریه. اینجا همه به هم توهین میکنن و دق دلی خیلی چیزا رو سر یه کاربر دیگه درمیارن، اسمش هم میشه گفتگوی آزاد و هر چه میخواهد دل تنگت بگوی ..... به نظرم اسمش یه خرده واسه شماها لااقل سوءتفاهم ایجاد کرده، این که ننوشته هر چی از دهنت بیرون آمد بگوی.
لطفا دست از توهین و هتک حرمت بردارید و در مورد مسائل مهمتری حرف بزنید.
درسته که من امسال میخوام ارشد کامپیوتر - هوش مصنوعی شرکت کنم، ولی من هر چی باشه آردمو بیختم و الکمو آویختم، شغل و زندگیمو دارم، شما تازه اول راهین یه فکری تو این اوضاع برای خودتون بکنین جای بحث های به شدت ولادیمیری و استراگونی!
واقعا متاسفم