(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: ** سلب مسئولیت **
من از وقتی اومدم اینجا واقعا دیدم به دخترای ایرانی بد شده. توی ایران دختر هیچ احساس مسئولیتی در قبال سختی ها و مدیریت خانواده نداره و هرچند که روش سرپوش بزاریم تامین هزینه های مادیش را در قبال تامین جنسی طرف مقابلش برابر میبینه. اینجا دختر ها تن به سخت ترین کارها میدن، بی نهایت مستقلن و از پس زندگی خودشون بر میان.
ولی خب دخترهای اینجا یک سری ویژگی هایی دارن که به ماهایی ه ۲۵ سال توی ایران بزرگ شدیم نمیخوره و باید به مرور درکش کرد. من دیشب با یک خانم از اسپانیا ملاقات داشتم. بسیار مودب و دوستانه و خوب بود ولی کاملا معلومه که از از دو تا سیاره متفاوت اومدیم. من کم کم دارم تمام چیزهایی را که توی این ۲۵ سال بدون این که دلیلی براش داشته باشم پذیرفته بودم را زیر سوال میبرم و از اول بررسی میکنم. زندگی یکمی سخت شده خلاصه :)
خب برای این که پستم منصفانه بشه ویژگی های بد مرد های ایرانی که اگر نگرشون دارن دختر ها از صد کیلومتریشون رد نمیشن :))
ما مرد های ایرانی نسبت به زن حس کنترل کنندگی داریم. یعنی یه جورایی حس میکنیم ما رییس هستیم و اون معاونمونه. اینجا مرد و زن کاملا برابرن. حتی نمیتونی از خانمت انتظار آشپزی و یا استریتایپ های زنانه ای که در ایران وجود داشتن داشته باشی. اینجا زن موظف به سرویس عاطفی و جنسی حتی به همسرش نیست. اگر مرد نتونه زنش را در رابطه راضی نگه داره زن بعد از مدتی سرد میشه و رابطه بهم میخوره. توی ایران ولی زن ها در این موارد خیلی مقاومت میکنن و حتی نیاز های خودشونه نادیده میگیرن.
چی شده که تصور میکنید دخترای ایرانی بی مسئولیت هستن؟
من و همه دختر هایی که اطرافم میشناسم داریم برای ساختن آینده مون "خودمون" تلاش میکنیم حالا این تلاش یا کاره یا درس، بابتشم به اندازه وسعمون داریم سختی رو تحمل میکنیم. نمیگم همه ولی درصد قابل توجهی از دخترا همه تلاششونو دارن میکنن که یه درآمدی داشته باشن و حتی از پدرشونم پول نگیرن و اصطلاحا دستشون تو جیب خودشون باشه و منتظر کسی نیستن که بیاد زندگی از قبل آماده رو براشون بیاره که بخواد بعدش منت سرشون بذاره و انتظار شش دانگ بودن ازشون داشته باشه.
من بهتون حق میدم که به خاطر تفاوت های فرهنگی ایران و کانادا دچار تضاد شده باشید، اما همیشه جانب انصاف و رعایت کنید و به بستری که در اختیار دخترا تو ایران هست هم فکر کنید.
دخترای ایرانی م تا جایی که قانون و عرف بهشون اجازه داده پیش میرن و دارن برای آینده شون تلاش میکنن