(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۲ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (25 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (25 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ولی من جدی نمیدونم به جز نیاز جنسی و عاطفی از رابطه دیگه چی میخوام. جدی دوستانی که میدونن بگن حتی توی اینترنت هم سرچ میکنم سایت های خارجی که یه سری چیز none-sense میگن سایت های ایرانی هم اکثرا مسائل دینی را میکشن وسط یه سری هم میان میگن مرد و زن به تکامل میرن در کنار هم و فلان که بیشتر یه سری جمله قشنگه و معنیش معلوم نیست. اصلا آیا قراره چیز دیگه ای به جز این ها بخوایم؟!
فکر کنم اثرات خارج رفتنه کدین خان که اینجوری میگید.
شما نیاز به حمایت ندارید ؟ کلا احساس کمبود یه موجود دوست داشتنی مثل دختر تو زندگیتون ندارید ؟ نیاز به یک حامی، یکی که خوب و بد زندگیتون را باهاش شریک کنید ندارید ؟ احساس نمی کنید اگر یه دخترخانم تو زنذگیتون باشه حالتون خوبه ؟
اینایی که گفتید را من در عاطفی گنجوندم. یعنی کلا یکی باشه که حال آدم باهاش خوب باشه همینه؟ شایدم واقعا همین باشه ولی از اول اینقدر توی ذهنمون خوندن تکامل و نمیدونم رسیدن به کمال من اصلا متوجه نمیشم در کنار چه کسی میتونم به کمال برسم. خودم حس میکنم تنهایی راحت تر به کمال میرسم
بله تقریبا همینه کسی که احساس میکنید حس خوبی بهش دارید.میتونه شریک غم و شادیتون باشه. باهاش حالتون خوبه.
به کمال رسیدن هم خب معنی های متفاوتی براش میکنن.بعضی ها از بعد عرفانی و اعتقادی معنی میکنن اینکه دونفر که همسر هستن وقتی تمام توجه و محبتشون به سمت هم باشه از گناه دور میشن و به سمت هوا و هوس و روابط نادرست کشیده نمیشن. و اینها زمینه رسیدن به کمال هست.کمال هم از اسمش معلوم هست انسان را به سمت آدمی کامل پیش ببره که البته ما کامل ۱۰۰%نمیشیم ولی با ازدواج میتونیم از یکسری گناهان که میتونه جامعه را به فساد بکشونه جلوگیری کنیم. (یعنی با ازدواج ۲نفر تونستن راه صحیح رفع نیازهاشون که میتونه انواع نیازها باشه را برطرف میکنن)که خودش در اصلاح جامعه و به تبع اون در اصلاح و رشد یک نسل خیلی تاثیر داره.
اینکه تنهایی راحتتر به کمال میرسید نه فقط شما ،من و امثال ما هم به این نتایج رسیدیم که البته اشتباه هست.بخاطر اینکه ما دید اشتباهی نسبت به ازدواج داریم.هرچند خوب حرف میزنیم ولی پای عمل که میفته میلنگیم و فکر میکنیم خب ما که خودمون این همه مسیر را طی کردیم بقیه اش را هم طی میکنیم... اینجا دیگه میشینیم منطقی و دودوتا چهارتا میکنیم میبینیم ازدواج نمیصرفه.ولی وقتی یکی بیاد تو زندگیتون که حس کنید به بودنش نیاز دارید تمام این روابط منطقی فراموش میشه.