زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۵۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۱۲۳۶
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۵۵ ق.ظ
حدود سه ساعت و نیم خوابیدم و تازه از خواب بیدار شدمم...
حس میکنم شیش صبحه الان. فک کنم امشب احیاء داشته باشم Big Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421 , RASPINA
ارسال: #۴۱۲۳۷
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۲:۰۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ق.ظ، توسط Amir V.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  حدود سه ساعت و نیم خوابیدم و تازه از خواب بیدار شدمم...
خیلی هم خوب علی جان. من عاشق شبام.
یاد خوابگاه شریف افتادم. کلا شبا بیدار بودم. بعد از مدتی یجوری شده بودم که ساعت ۴ عصر میخوابیدم. ۱ بعد از نصف شب بیدار میشدم! بعد میشستم پای لپتاپ، با یه پاکت سیگار و یه فلاکس چایی سیاه و یه فلاکس چایی سبز با نعنا! یادش بخیر...

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421 , H-Arshad , crevice , Saman , big cloud
ارسال: #۴۱۲۳۸
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۳:۲۴ ق.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(08 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:  فکر نکنم با این زیرساخت ها اصلاً توانایی نامحدود کردن داشته باشن !
(نامحدود به معنی اون چیزی که تو ذهن ماست , نه معنی غیرواقعی اصلیش)
من کاری به زیرساخت و هیچیش ندارم. همون سیستم قبلی (شبانه رایگان) خوب بود. شرکت ها هم اگه ضرر می کردن درشون رو تخته می کردن (در نتیجه شرکت ها هم داشتن سود می کردن). نهایتا میخوان مردم از محصول داخلی استفاده کنن همون تعرفه های قبلی رو نگه دارن و ترافیک داخل رو ارزون کنن. در این حالت اگه مردم از سرویس داخلی استقبال کردن که همینو ادامه بدن. هر کسی میخواد از سرویس داخل استفاده کنه و هر کسی هم نمیخواد استفاده نکنه. اما اگه با ارزون کردن ترافیک داخلی بازم مردم از سرویس های داخلی استقبال نکردن یعنی سرویس های داخلی بی کیفیته و باید یه فکری به حال خودشون کنن.
وزیر میگه میخواد به نفع مردم عمل کنه در حالی که من شخصا از سیستم قبلی راضی بودم. بعضی شب ها دانلود میذاشتم اما بیشتر شب ها هم دانلود نمی کردم.

سلام،
در تعرفه های جدید که دو شرکت اعلام کردند، تعرفه اعلامی بعد از ظهر دیروز عملا سود کلانی رو برای شرکت اینترنت به همراه داره. دقیقا پرداختی از جیب کاربر بیتشر میشه و دست شرکت اینترنتی باز تر شده.

طرز سیاست و فکر وزیر جدید بومی کردن هر چیزی هست. که متاسفانه اشتباه هست به نظرم.
این استارت آپ ها بالای نود درصد شون کپی خارج کشور هست. چون اونا نمیتونند وارد ایران بشن ، داره ایده هاشون کپی میشه داخل.
این انحصار و مشکل در سیاست خارجی یک نعمتی هست برای کسانی که پول دارن و میتونند ایده های اون ور رو کپی کنن اینجا.

در مصوبه گفته شده باید ترافیک داخل دو برابر ترافیک بین المللی باشد، چرا؟ تا مردم به اجبار به سمت اپ ها و سایت ها و سرویس های داخلی رو بیارن. دیگه سرویس رو مسدود نمیکنند، غیرمستقیم مسدود میشه و ما هدایت میشیم به سرویس داخلی.

چون اکثریت اپ ها و سایت های درست درمون مصرفی مردم سرور هاشون خارج کشور هست و اصلا قصدی هم ندارن بیارن.
عملا مردم مجبور میشن از نسخه ایرانی شده و کپی شده ایده های خارج کشور استفاده کنند. اسمش هم میزارن توسعه داخلی. یا کار آفرینی..
این کجاش توسعه داخلی هست؟ اگر اوبر باشه، اسنپ و تپسی نخواهند بود اما کارکنان و رانندگان برقرار هستند ..پس توسعه اسمش نباید گذاشت. ..فقط یک مشت دوباره کاری هست و پولدار شدن چند نفر خاص

این کار عملا رد شده هست . و هیچ جای دنیا چنین سیاستی جواب نداده

متاسفانه تصمیم گیری مسئولان بر اساس سلیقه و فکر شخصی خودشون هست نه مطالعات و تجربه سایر کشور ها
رفتن چند صد میلیارد تومن خرج قیلترینگ هوشمند کردند، اما نتیجه اش چه شد؟ هیچ!
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , ANGEL* , ezra
ارسال: #۴۱۲۳۹
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۰ ق.ظ
وقتی بعد یک ماه آنلاین میشی و تنها پیام شخصیت یه نفره که برات ضرب سه تا ماتریس فرستاده مشتق بگیری براش بفرستی این یعنی تنهایی Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: همیلا , crevice , moslem73421 , Saman , ANGEL* , MarkLand , nlp@2015 , blackhalo1989 , فاطمه سلیمانی , big cloud , SepidehP , khayyam , RASPINA , Amir V , alma1988 , ele , Skyrim , Avril89 , ezra
ارسال: #۴۱۲۴۰
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۲۷ ب.ظ
عدمِ علاقه به داشتنِ مدرکِ صرف و تنفر از داشتنِ یک مدرک، از صفات بارز ایشان بود،است،خواهد بود، حتی اگه پیر بشه، تره براش خورد نشه،و پولاش تموم بشه . . .و بمیره . . .
 سپاس‌گزاری شده توسط: ANGEL* , sss , big cloud , SepidehP , Riemann , codin
ارسال: #۴۱۲۴۱
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۳:۲۳ ب.ظ
دوستان درباره مدرسه اشتغال شریف اطلاعاتی دارین آیا؟
ارسال: #۴۱۲۴۲
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  وقتی بعد یک ماه آنلاین میشی و تنها پیام شخصیت یه نفره که برات ضرب سه تا ماتریس فرستاده مشتق بگیری براش بفرستی این یعنی تنهایی Smile
ظاهرا تنها تنهای مانشت نیستی. Smile

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , RASPINA , MarkLand , codin , Skyrim
ارسال: #۴۱۲۴۳
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۳:۵۷ ب.ظ
دلا خو کن به تنهایی که از تن‌ها بلا خیزدSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421 , sss , ANGEL* , codin
ارسال: #۴۱۲۴۴
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  وقتی بعد یک ماه آنلاین میشی و تنها پیام شخصیت یه نفره که برات ضرب سه تا ماتریس فرستاده مشتق بگیری براش بفرستی این یعنی تنهایی Smile

سلام.
اُمیدوارم خوب باشید.
اتفاقاً همین دو سه روز پیش، من کامنت آقای Amir V رو که دیدم، یکمرتبه یاد شما اُفتادم و براتون آرزوی موفقیت کردم (اما خب بدون پیام).
موفق باشید. Smile

بعداًنوشت: یاد خانم pure liveliness و خانم clint هم زیاد میفتم.
ان‌شاءاللّٰه هر جا هستند موفق و خوشبخت باشند.

@stateless: شما رو هم که دیگه نگم چقدر دلتنگتم... کجایی رفیق جان؟ Heart
 سپاس‌گزاری شده توسط: SepidehP , RASPINA , codin
ارسال: #۴۱۲۴۵
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۷:۵۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
ارسال: #۴۱۲۴۶
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:  
(09 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:  دلا خو کن به تنهایی که از تن‌ها بلا خیزدSmile

شاعر کیه؟
در گنجور جستجو زدم چیزی پیدا نکردم
بانو سیمین بهبهانی!(اگر من نیز اشتباه نکنم)
بعضی ها یک بیتشو به حافظ نسبت میدن که غلطه
-------
دکتر هلاکوئی یادمه در یکی از برنامه هاش اینو به یکی از مریض هاش میگه . . .
من خواستم همین پاسخ رو به کدین بگم که با استناد به سخن هلاکوئی صلاح ندونستم!
به قول ایشون این سخن از انتظاری میادش که آدم از مردم داره که غلطه و میشه همینو تعمیم داد به همون جمله معروف شکسپیر که میگه من خوشبختم چون از هیچکی هیچ انتظاری ندارم و این صوبتا . . .Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421 , Riemann , ANGEL* , SepidehP , big cloud , Skyrim
ارسال: #۴۱۲۴۷
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۸:۰۴ ب.ظ

دختر ایرونی که تو ونکوور زیاده. میخوای معرفی کنم چند تا؟ Tongue

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin , crevice
ارسال: #۴۱۲۴۸
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۸:۵۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۲ ب.ظ، توسط pioneer01.)
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Saman.B نوشته شده توسط:  
(09 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:  
(09 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:  دلا خو کن به تنهایی که از تن‌ها بلا خیزدSmile

شاعر کیه؟
در گنجور جستجو زدم چیزی پیدا نکردم
بانو سیمین بهبهانی!(اگر من نیز اشتباه نکنم)
بعضی ها یک بیتشو به حافظ نسبت میدن که غلطه
-------
دکتر هلاکوئی یادمه در یکی از برنامه هاش اینو به یکی از مریض هاش میگه . . .
من خواستم همین پاسخ رو به کدین بگم که با استناد به سخن هلاکوئی صلاح ندونستم!
به قول ایشون این سخن از انتظاری میادش که آدم از مردم داره که غلطه و میشه همینو تعمیم داد به همون جمله معروف شکسپیر که میگه من خوشبختم چون از هیچکی هیچ انتظاری ندارم و این صوبتا . . .Smile
شاعر دچار overfitting شده Smile
ارسال: #۴۱۲۴۹
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(09 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  حدود سه ساعت و نیم خوابیدم و تازه از خواب بیدار شدمم...
خیلی هم خوب علی جان. من عاشق شبام.
یاد خوابگاه شریف افتادم. کلا شبا بیدار بودم. بعد از مدتی یجوری شده بودم که ساعت ۴ عصر میخوابیدم. ۱ بعد از نصف شب بیدار میشدم! بعد میشستم پای لپتاپ، با یه پاکت سیگار و یه فلاکس چایی سیاه و یه فلاکس چایی سبز با نعنا! یادش بخیر...

س ی گ عار Dodgy

ماییم که بی باده و بی جام خوشیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: ANGEL* , sss
ارسال: #۴۱۲۵۰
۰۹ آذر ۱۳۹۶, ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۳۰ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط:  بعداًنوشت: یاد خانم pure liveliness و خانم clint هم زیاد میفتم.
ان‌شاءاللّٰه هر جا هستند موفق و خوشبخت باشند.
اولی همینوراست Big Grin سلام رسوند

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۰ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۳۷,۹۱۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۵۷۲ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۰۸ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close