(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (08 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: فکر نکنم با این زیرساخت ها اصلاً توانایی نامحدود کردن داشته باشن !
(نامحدود به معنی اون چیزی که تو ذهن ماست , نه معنی غیرواقعی اصلیش)
من کاری به زیرساخت و هیچیش ندارم. همون سیستم قبلی (شبانه رایگان) خوب بود. شرکت ها هم اگه ضرر می کردن درشون رو تخته می کردن (در نتیجه شرکت ها هم داشتن سود می کردن). نهایتا میخوان مردم از محصول داخلی استفاده کنن همون تعرفه های قبلی رو نگه دارن و ترافیک داخل رو ارزون کنن. در این حالت اگه مردم از سرویس داخلی استقبال کردن که همینو ادامه بدن. هر کسی میخواد از سرویس داخل استفاده کنه و هر کسی هم نمیخواد استفاده نکنه. اما اگه با ارزون کردن ترافیک داخلی بازم مردم از سرویس های داخلی استقبال نکردن یعنی سرویس های داخلی بی کیفیته و باید یه فکری به حال خودشون کنن.
وزیر میگه میخواد به نفع مردم عمل کنه در حالی که من شخصا از سیستم قبلی راضی بودم. بعضی شب ها دانلود میذاشتم اما بیشتر شب ها هم دانلود نمی کردم.
سلام،
در تعرفه های جدید که دو شرکت اعلام کردند، تعرفه اعلامی بعد از ظهر دیروز عملا سود کلانی رو برای شرکت اینترنت به همراه داره. دقیقا پرداختی از جیب کاربر بیتشر میشه و دست شرکت اینترنتی باز تر شده.
طرز سیاست و فکر وزیر جدید بومی کردن هر چیزی هست. که متاسفانه اشتباه هست به نظرم.
این استارت آپ ها بالای نود درصد شون کپی خارج کشور هست. چون اونا نمیتونند وارد ایران بشن ، داره ایده هاشون کپی میشه داخل.
این انحصار و مشکل در سیاست خارجی یک نعمتی هست برای کسانی که پول دارن و میتونند ایده های اون ور رو کپی کنن اینجا.
در مصوبه گفته شده باید ترافیک داخل دو برابر ترافیک بین المللی باشد، چرا؟ تا مردم به اجبار به سمت اپ ها و سایت ها و سرویس های داخلی رو بیارن. دیگه سرویس رو مسدود نمیکنند، غیرمستقیم مسدود میشه و ما هدایت میشیم به سرویس داخلی.
چون اکثریت اپ ها و سایت های درست درمون مصرفی مردم سرور هاشون خارج کشور هست و اصلا قصدی هم ندارن بیارن.
عملا مردم مجبور میشن از نسخه ایرانی شده و کپی شده ایده های خارج کشور استفاده کنند. اسمش هم میزارن توسعه داخلی. یا کار آفرینی..
این کجاش توسعه داخلی هست؟ اگر اوبر باشه، اسنپ و تپسی نخواهند بود اما کارکنان و رانندگان برقرار هستند ..پس توسعه اسمش نباید گذاشت. ..فقط یک مشت دوباره کاری هست و پولدار شدن چند نفر خاص
این کار عملا رد شده هست . و هیچ جای دنیا چنین سیاستی جواب نداده
متاسفانه تصمیم گیری مسئولان بر اساس سلیقه و فکر شخصی خودشون هست نه مطالعات و تجربه سایر کشور ها
رفتن چند صد میلیارد تومن خرج قیلترینگ هوشمند کردند، اما نتیجه اش چه شد؟ هیچ!