(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: پیادهسازی
بحث پیاده سازی شد، یاد یه داستان افتادم از درس سیستم های توزیع شده که یک مقاله دوست من انتخاب کرده بود برای پیاده سازی، از قضا پیاده سازی اون مقاله خودش شده بود موضوع تز یک دانشجوی همون نویسنده مقاله که نا تمام هم مانده بود و به صورت جزیی انجام شده بود.
+ کار شرکتی که آدم میره، واقعا از لحاظ زمان دست و پایش بسته میشه.
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۲ ق.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: بعضی آدما ممکنه یسری اخلاقای ناشایست داشته باشن نمیشه جمع بست و گفت همه دخترا اینطورن!!
بله نمیشه جمع بست ! ولی آیا من یا هر شخص دیگری شانس تعامل با همهی دخترا رو خواهیم داشت که به این نتیجه برسیم؟ احتمال اینکه مثلا من با یه دختر آشنا بشم و اون شخصی اخلاقهای ناشایست نداشته باشه چقدره؟ چون میخوام امید ریاضی بگیرم ببینم آیا به اندازه کافی تلاش کردیم یا خیر
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۲ ق.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: خب میتونستم اصلا جوابتونو ندم بجای اینکه نقش بازی کنم تو جواب دادن!! راحتتر هم بود تازه
اینم باز یه نمونه از همون رفتاره
(۰۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۳ ق.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: من اینطور حس میکنم که خیلی زیاده (اینهمه) شاید از دید شما زیاد نباشه!! مثل غذا خوردن که یه بشقاب برای من زیاده ولی ممکنه برای شما کم باشه
اینم باز یه نمونه دیگه
کلا تمام حرفهای شما یه پیش فرضی درونشون نهفته هست که هر حرفی در مورد دخترها زده میشه اشتباه و سوء برداشت هست، ولی در مورد مردان جز حقیقتهای ذاتشون هست که باید بپذیرید.