(۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۱۴ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: طرف آخرین باری که پیام داده سال پیش بوده اونم برا نتیجه کنکور که جوابشو ندادم منم. از اون به بعد ازش خبری نداشتم تا همین چند دقیقه پیش که احتمالا شبکه خبر رو نگاه کرده فهمیده سه شنبه نتایج میاد دیده تلگرام هم زیاد نمیرم اس ام اس زده که عزیزم خوبی؟ شنیدم قراره نتایج بیاد منو هم در جریانش بذار!
من چرا باید تو رو در جریان بذارم آخه؟:| قبول بشم قبول نشم چه فرقی به حال تو داره آخه؟:|
شدیم مضحکه ملت.. واسه سرگرمی پیام میزنن بهمون دقیقا دست میذارن رو نقطه ضعفمون! حتما کلی هم میخندن بهمون همشون یا شاغلن یا اینور آب اونور آب دارن دکترا میخونن من هنوز نتونستم ارشد قبول شم!
تا همین یک ماه پیش به شوخی میگفتم سردار آزمونم!! الان جدی جدی همین شد .. اصلا سردار آزمون چیه الهه پشت کنکوریم! :|
فیلینگ: نُ اعصاب مصاب!
این واسه همه هست این روزا. بعضیا میپرسن چون میخوان خوشحال بشن از نتیجه و بعدش اگه خوب نشه واقعا غصه میخورن. یا دلداری میدن وقتی میفهمن سنجش چی کار کرده. بعضیام میپرسن چون میخوان یه خبر بد بشنون چون خودشون توی زندگی پیشرفت نداشتن شاید. این آدما یا باید بلاک بشن توی تلگرام یا اصلا پیامشون seen نشه. یا توی گوشی spam بشن یا بهترین راه عوض کردن سیم کارت هست که بعضی آدما شماره ی آدم رو نداشته باشن.
این کنکور نشون داد سرنوشت و پیشونی نوشت آدم! بیش تر از هر چیزی میتونه تاثیر بذاره و خیلی وقتا زندگی اونطوی نمیشه که آدم فکرشو کرده. واقعا متاسفم که اینطوری شده واسه خودم واسه تو بهترین دوستم و واسه همه که فکر میکردن قراره به چیزی که میخوان برسن ولی انشااالله سه شنبه خبر خوبی بشنویم و بهتر از چیزی بشه که فکرش رو میکردیم. زندگی خیلییی پیچیده تر و غیرمنتظره تر از اونی هست که آدم فکرش رو میکنه.
فقط امیدوارم رتبه م چیزی نشه که شرمنده ی خونواده م بشم بیش از این...
ولی ما هنوز نفس میکشیم. این چند سال چند تا جوون موفق رو شنیدم که فوت کردن. دوست دوستم، یکی از بچه های مدرسه مون... دیشبم شنیدم...
شاید زندگی اونی نیست که ما فکر میکنیم. اینو واقعا میگم. شاید باید به یه برنامه ی دیگه اولویت داد. به یه بخش دیگه ی زندگی. هرچند سختهههه. (البته نه که این هدف بره ولی ابعاد دیگه ی زندگی پررنگ تر بشه شاید این هدف راحت تر به دست بیاد)