(۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۱۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۳۴ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: این خارجی سبک زندگی خوبی دارن، بعد ۱۷-۱۸ سالگی، حتی زودتر جوونشون میره دنبال زندگی خودش بدون اینکه هیچ حساسیت خاصی پیش بیاد. حالا میخاد بره درس بخونه، کار کنه یا هرچی. خودش میدونه و خودش هم مسئولیتش رو مجبور میشه قبول کنه. ولی ایرانی ها نسبت به فرزندشون حس تملک بیش از حد دارن، جزو دارایی هاشون حسابش میکنن. خیلی مسخره است که برای هر تصمیمی که برای زندگی شخصی مون میگیریم باید به فکر توضیح مناسب برای خانواده، فک فامیل، دوست آشنا و سایر وابستگان باشیم
اگه دلگرمی دهنده و اطمینان بخش نیستیم؛ حداقل توو دل خالی کن نباشیم . . .
متاسفانه این مدل خانواده ایرانیه، من بچه دارم, پس باید خودمو فدای بچه کنم؛ من خودمو فدای بچه کردم پس اونم باید تابع من باشه.
وقتی بچه دار میشی مسئولیت بچه به مسولیت در قبال خوداضافه میشه نه جایگزینش. از اون طرف هم به خیال لطف به بچه، انقدر دست و پاشو میبندن که خودش نتونه از پس هیچ کار و تصمیمگیری بربیاد، یا انقدر پر و بال بیخود میدن که وقتی رفت تو جامعه، سرخورده بشه.
چیزی که من در سبک زندگی غربی دوست دارم مستقل بارآوردن بچه هاست.
من این متن
جبران خلیل جبران که در کتاب پیامبر گفته رو بسیار دوست دارم:
فرزندان شما به حقیقت فرزندان شما نیستند؛ آنها دختران و پسران زندگی اند در سودای خویش....
آنها از کوچه وجود شما گذر می کنند اما از شما نیستند، اگرچه با شمایند، به شما تعلق ندارند.
عشق خود را بر آنها نثار کنید، اما اندیشه هایتان را برای خود نگه دارید. زیرا آنها را نیز برای خود اندیشه ای دیگر است.
جسم آنها را در خانهٔ خود مسکن دهید اما روح آنان را آزاد گذارید زیرا روح آنان در خانهٔ فردا زیست خواهد کرد که شما حتی در رویا نمی توانید به دیدار آن فردا بروید، ممکن است تلاش کنید که شبیه آنها باشید اما مکوشید که آنان را مانند خود بار بیاورید زیرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با دیروز درنگ نخواهد کرد...
جامعه ما متاسفانه به دلایل متعدد از جمله نخواندن کتاب، آپدیت نیست و روش تربیتی این نسل رو به مثابه سال های قبل پیش می برند ولی بالاخره یه جایی خودش و کمبودش رو نشون میده. البته خانواده در مرحله ای دچار مشکلات در زندگی میشن که واقعا توقع خوندن جدیدترین اصول تربیتی چیز خنده داری بیش نیست ...