(۱۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: مامانم آنفولانزا گرفته :(
من امروز ناهار درست کردم برنجم خوب شد با ته دیگه نون
ولی از بس آب ریختم توی خورشت و گذاشتم رو حرارت تا جابیفته خودم دوست نداشتم بخورمش
در نهایت مرغ ها از بس پختن ریش ریش شدن ولی سیب زمینی ها هنوز نیم پزن
از بس بی مزه بود یه کم آبلیمو طبیعی اضاقه کردم که حسابی ترش شده
برای رفع ترشی غذا چ کار باید کنم؟دو لیوان آب هم با رب اضافه کردم ولی فایده نداره
دلم میخواد بریزمش دور
[شکلک گریه ]من دیگه غذا نمیپزم
وایسا دنیا من میخوام پیاده شم......
هیچ اشکالی نداره.
من تجربه اینطور موارد رو دارم.
آدم خودش، خیلی دلش میسوزه که حاصل اونهمه وقت و دقتی که صرف درست کردن اون غذا کرده نتیجهٔ دلخواهشو نداشته.
دختر هم که باشی ناخودآگاه فکر میکنی همه انتظار دارن بهترین و باکیفیتترین غذا رو جلوشون بذاری... اما تجربهشو نداری... تقصیری هم نداری...
اما مامانم... وای... قشنگ تمام ایرادات غذا رو همون اول مستقیم بهم میگه... البته میدونم که از روی دلسوزی و احساس مسئولیتشه که ایرادات کارمو بهم میگه که برطرفشون کنم... اما خب دلم میسوزه... شاید به خاطر نحوهٔ بیانش... یا اینکه لااقل نمیذاره خستگیم در بره بعد ...
بگذریم...
ضمناً بارها به تجربه برای من ثابت شده که اینطور مواقع که به خاطر رفع یک مشکل غذا، چیز دیگهای رو بهش اضافه میکنی نتیجه بدتر از همون وضع ابتدائیش میشه... مگر اینکه تجربه و تبحر داشته باشی... وگرنه میشه حکایت اونکه اومد ابرو رو درست کنه میزنه چشم رو هم کور میکنه... :)