(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: می دونم خیلی زیاد می دونی خیلی داری تلاش می کنی و مهارت های زیادی داری. اهل مطالعه هستی و خیلی چیزای دیگه. پس لطفا خودتو دست کم نگیر.
آئورا نابودم کردی با جملات آخرت
ممنون از لطفت ...
دقیقا همین مثال هایی که تو زدی.. تجربشون کردم.
همین رتبه کنکورم ..نسبت به تلاشم کم بود و مسلما یک جای کارم ایراد داشت که اون رتبه ای رو نیاوردم که میخواستم..ولی همین رتبه ای که الان آوردم شک ندارم آرزوی خیلی هاست چون جاهای دیگه راحت میشه قبول شد. از دوستان و آشناها هرکسی پرسید بهش نگفتم فقط گفتم رتبه ام به روزانه تهران نمیرسه و دوست ندارم در موردش حرف بزنم. فقط برای همین که حتی تو ذهن خودم هم نمونه و در موردش حرفی هم زده نشه که بعدا احساساتی نشم و بتونم خوب تصمیم بگیرم بدون اینکه تحت تاثیر نظر بقیه باشم. دلیلم فقط همین بود.
امروز فهمیدم که چه تحلیل هایی کردند از جواب من. و وقتی که از مادرم در مورد انتخاب رشته پرسیدند و اون هم گفت که فقط تهران رو زده فکر کردند دروغ بوده حرفی که زدم و مجاز هم نشدم! واقعا ناراحت شدم که چرا باید خودم وقتی کسی رتبه ام رو میپرسه قایمش کنم .. چرا باید انقدر بی ارزش بدونمش که بقیه هم بی ارزش بدونن؟ با آب و تاب در موردش حرف میزدم بهتر بود یا اصلا هیچی در موردش نگم که دروغگو هم بشم این وسط؟!!
یا همین مهارت ها تو مصاحبه و انگلیسی و خیلی چیزهای دیگه... که تو قشنگ تر بیانش کردی.. از نظر من چیزهایی که میدونم انقدر خاص نیستند که حتی در موردشون حرف بزنم و لزومی هم نداره بقیه بدونند اما وقتی میبینم بقیه ای که خبر ندارند حتی اوقات فراغتم رو چجوری میگذرونم به خاطر همون مهارت های به قول خودشون متوسطی که دارند، خودشون رو برا من خیلی حرفه ای نشون میدن این سوال به ذهنم میرسه که واقعا کدومش درسته؟ اینکه بگم جایی که تو الان هستی من قبلا بودم یا نه همینجوری مثل همیشه وانمود کنم اولین باره میشنوم این حرفا رو؟
حرفات رو دوست داشتم .. خوب بودن.. ظاهرا که باید دوباره روی این اعتماد به نفس درب و داغون کار کنم.. که وقتی نمیتونم طبل توخالی باشم و عالم و آدمو دیوانه کنم با خودشیفتگیم، اقلا خودم باشم. همینی که هستم و خودمو مهارت هامو دونسته هام و .. انقدر ارزش داشته باشه برام که بتونم راحت در موردشون حرف بزنم.
مرسی ازت.. تو مثل همیشه خوب متوجه میشی من چی میگم .. : )
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خب واسه ما اینطوری نیست. من یه حرکتی بزنم از پدر و مادر خودم تا پدر خودش با من برخورد می کنن.
خب دور از چشم بقیه بزنیدش
بعد اگه خواست به بابا مامانش بگه بگید ای بابا من باهاش شوخی میکردم لپشو کشیدم فقط. کاری نکردم که این بچه اینجوری گریه میکنه و خودم هم هول کردم و از این حرف ها
والا با بچه های الان نمیشه مدارا کرد