(۰۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چرا باید کار کرد ؟ چرا بایدزندگی کرد ؟ هدف از خلقت انسان چیه ؟ تا چقدر به این مسئله فکر کردید ؟ آیا حتما باید روند روتین زندگی رو ادامه داد ؟ نوزاد-بچه-مدرسه-دانشگاه-خدمت سربازی-کار-ازدواج-پیری-مرگ که چی بشه !!!....؟؟؟
همه این هایی که گفتید به یک مسئله برمیگردد
آن هم به نوع نگرش و جهان بینی شما مرتبط است
اگر نگاه انسان به عالم هستی یک نگاه مادی گرایانه باشد و همه چیز را خلاصه کند در همین عالم ماده و به ماوراء طبیعت اعتقادی نداشته باشه این فرد یک زندگی کاملا سودجویانه و انحصارگرایانه ای در این دنیا خواهد داشت
هرکاری که میکند با هدف مادی و تعریف منفعت طلبانه مادی و نفسانی است
ولی اگر انسان به یک منشا مافوق مادی اعتقاد داشته باشه که همه عالم آفریده اوست این یک بینش سازنده و امید دهنده و فوق مادی است و اصالت خداست
بهترین کسی که میتواند مصلحت و کمال انسان را تشخیص دهد همانا خالق است
پس برای او زندگی میکنیم تا به بهترین موفقیت دست یابیم و به حقیقت نائل شویم
بچه دار شدن به تنهایی یک عمل مادی برای بقای نسل هست اما مسئله اینجاست که چرا باید بجه دار شد؟ چرا باید در مسیر تربیت صحیح قرار گرفت؟چرا باید تشکیل خانواده داد؟
اینها همه بعد فوق مادی داره گرچه منافع مادی و دنیایی هم داره ولی هدف نیست بلکه این کارها وسیله ای هستند برای موفقیت بیشتر و تکامل و رسیدن به قرب خدا
خدا کامل ترین آفرینش و بالاترین اونو در انسان قرار داده و از قدرت های خودش در انسان به ودیعه قرار داده و کسی که تابع فرامین الهی باشه و زندگی سالم و همراه با بندگی داشته باشه به این کمالات و قدرت ها دست پیدا میکنه
یعنی نه نماز هدف هست نه حتی بهشت این مسیر عالم از ماده به برزخ و ملکوت برای اینه که انسان با اختیار خودش به شکوفایی برسه
و خداوند در تک تک موجودات و ارتباطاتیکه وجود داره به نوعی اسما و صفات خودش رو بروز داده و ظاهر کرده
مثلا در بچه دار شدن صفت خلق
در تربیت و مادری کردن یا پدری کردن صفت ربوبیت و یا محبت و به نظر من خدا یه جوری داره صفات خودش رو به ما یاد میده و بعضی از قوانینی هم که خودش اجبار کرده برای به کمال رسیدن خودمون هست
اینکه پیامبر گفته با ازدواج نصف دین کامل میشه و ....
اینکه با تک تک کارها به خودش برسیم به سمیع بصیر و .... و چه لذتی بالاتر از این
و خدا خودش گفته تو با من بیا مثل من شو من کاری میکنم که تو هم خلق کنی ....و انسان همیشه به دنبال لذت بیشتر هست و چه لذتی بالا تر از خدایی شدن...
این دید من بود
شاید جملاتمو خیلی خوب و واضح نگفتم
و اینکه بعد کلی وقت زیاد حرف زدم
بازم ممنون که این متن رو میخونید و نظراتتونو میگید