(۲۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: لطفا هرگونه انتقاد و پیشنهاد در مورد انجمن رو در تاپیک جدا و در قسمت مربوطه پیگیری کنید.
اگه در مورد پست من بود ، من فقط حرف دل تنگ خودم را زدم. خودتون بهتر میدونید که اینجا نه میشه انتقاد کرد نه پیشنهادی را کسی گوش میکنه. بعلاوه معمولا" افرادی میان حرفهای تند میزنن و آخرش کار به دعوا و بن کردن و اوقات تلخی میرسه.
ولی از شما و خانم aurora ممنونم که خوندینش.
اینجا هر کسی انتقاد کنه فکر میکنن دشمن مانشته و میخواد اینجا را نابود کنه.
یک موقعی ۴-۵ سال پیش همه فکر میکردند سر راه دانشجویان تحصیلات تکمیلی قراره یه هتل ۵ ستاره زده بشه که همه برن برسند تحصیلات عالی.
هم استفاده کنن و هم استفاده برسونن. بعدا" هم برگردندو در اداره اش مشارکت کنن. الآن چند نفر از رتبه های کنکور حاضرند اینجا مشارکت در مدیریت بخشهای درسی کنن؟
مانشت در حد یه مسافرخونه قدیمی شده . بعضی خودشون ماشین تند رو دارند فقط میان نگاهی میکنن و میرن. بعضی دانشجویان دانشگاههای ضعیف تر هم ۶ ماه گاهی یکی دو سال درش اطراق میکنن و با هم گپ میزنن تا از بین اتوبوسهای مقصدهای مختلف ارشد ، بالاخره سوار یکیش بشن و برن یا اصلا" ارشد را بی خیال بشن و از این مسافرخونه دل بکنن و برن خونه بخت یا برگردند شهرشون. اما کسانیکه رد میشن و میرن مقاصد خوب بندرت برمیگردن. تک و توک یکی دو سال سر میزنن. بعدش دیگه میرن. یک سایت علمی یا یک محیط علمی هیچوقت اعضایش را اینجوری از دست نمیده. حتی اسایتد معمولا" میدونن دانشجویان ارشدشون بعد از ارشد کجان و چیکار میکنن.
دانشجویان کارشناسی دانشگاههای شریف و تهران گاهی بی سر و صدا میان نگاهی میندازن و میرن. شما دیدین کمکی بکنن؟شاید باشد و من ندیده باشم . در اینصورت کم بوده دیگه.
اینجا اوایل که من اومدم اینجوری نبود و هر روز داره از معیارهای یک محیط علمی دورتر میشه . اینا حرف دل یه آدم دلسوز بود که مثل بقیه سرش را زیر نداخته و خاموش بیاد خاموش بره یا اصلا" نیاد.
شاید استناد کنید به کارنامه ها و مصاحبه ها. زمان اعلام نتایج معمولا" خیلیا میان نتیجه شون را میزنن. این برای ارضای ذوق و شادی خوبه ولی انگیزه ای برای موندن دارند؟ بندرت افرادی پیدا میشن که میگن سرویس گرفتیم حالا کمی هم سرویس بدیم. مصاحبه ها حداقل این سرویسه که به نسبت سالهای مختلف داره کم میشه.یا بعضی خودشون یه متنی مثل کتابچه میزنن. که بیشتر دردو دل هست و تاریخچه تحصیلی.
تعداد سوالات درسی که اصلا" پرسیده میشه بسیار کم داره میشه . چون کسی امید بجواب داده شدن نداره.
معنی واضحش اینه تعادل بین سرویس گیرنده ها و کسانی که میتونن سرویس بدن به هم خورده.
اینها انتقاد نبود. اینها حرف دل بود. شاید گفته بشه سیاهنمایی کرده ام. در اینصورت ببخشید.
اگر من اشتباه میکنم که امیدوارم اینجوری باشه که هیچ. این پست هم قاطی هزاران پست اینجا دفن میشه.
اگر اشتباه نمیکنم هم شاید موثر باشه و اینجا باون انتظاری که ازش میرفت برسه.