(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای امیر
شما انقدر ذهنتان بسته هست که فکر میکنید دلیل اخطار شما( که عنوان شد عدم رعایت ادب!!!) به دلیل حمایت از ضد دین بودن کسی هست! ( اینو توو پیام خصوصیتونم به بنده گفتید! مشخصه عادت دارید به بقیه تهمت بزنید!) لازمه بدونید ارسالهای ایشون هم رد تایید شده و اخطار هم گرفته بودن ولی چماغ نکردن توو سر مدیران!
آقای محترم! بنده از بهمن سال گذشته دست به کتاب کنکوری نزدم و سرم توو درس نیست! شما خیالتون راحت!
بحثهای دو نفره رد تایید میشه، هرکسی با من صحبت داره فقط بیاد خصوصی، صحبت های شخصی بلافاصله رد تایید میشه!
چماق صحیحه خانم مدیر نه چماغ
حالا امیر فکرش بفرض بسته (امیرجان ببخش فرض محال که محال نیس) شما که فکرتون بازه چرا همه جوابیه های امیر را پاک کردین و حرفهای این یارو را گذاشتین بمونه؟؟؟
خودشم که بن اش کردین که نتونه اعتراض کنه.
اینم از مدیریت با فکر باز ......
بنظرم مانشت محیطش خیلی عوض شده. قبلا" مدیران تحت تاثیر الدورم بولدرام های یه عده آدم الکی قرار نمیگرفتند. الآن زود منفعل میشن و فکر میکنن من اگه شریف درس خونده ام دیگه خدای عقلم.میتونم در مورد همه چی و همه کس حرف بزنم ...
کاری که شما میکنید بنفع اینجا نیست . اگه بچه های دانشگاههای دیگه میان اینجا بهتره ارشدها و دانشجوهای دکترای دانشگاههای برتر و خارج از کشور هم همه شون حضور داشته باشند تا بتونن کمک کنن.
من قصد دخالت نداشتم چون امیر نیازی به دفاع نداره . ولی بهم زور اومد که بن اش کردین. اگه خودش اجازه بده تا من کامل معرفی اش کنم تا بعضیها ماستهاشون را کیسه کنن
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میگما آقا بهنام میزنین ناجور طرفو له له له میکنین اساسیاااا...:-s ...یکم اروم تر ملایمتر محترمانه تر...

ایشون خودش را له کرده .
شما هم یه دکتر برو میزان پاچه خواری و بادمجان دور قاب چینی خونتون بد جور زده بالا.

A V A، در تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۰ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ارسالهاتون به زودی رد تایید میشه!