حرف و حدیث زیاده --- از کجا معلوم که پسره نامردی کرده...؟
۶۰ سال پیش یا بیشتر ، طی یکسری تماس تلفنی ، قراری بین شان گذاشته می شود و برای اینکه پسر بتواند زودتر در میان سیل همهمه ی مردم به دختر برسد از او می خواهد که قرمز بپوشد. اما هیچ گاه نمی آید، هرگز همدیگر را نمی بینند. من شنیده ام که در بین راه ،پسر تصادف می کند و می میرد، نمی دانم شاید هم زنده باشد، شاید بر سر قرار ابداً نیامده باشد و شاید هم آمده باشد و دختر را نپسندیده باشد. هیچ کس نمی داند که چه شد. با اینکه او را دیوانه می خواندند، نمی توان قضاوت کرد، پیرزن اکنون درگذشته است. اما علاقه به کسی نادیده که معلوم نیست عاشق بوده یا آزار داشته ، باوفا یا بی وفا بوده، زنده است یا مرده ، هر روز این بانو را بر سر قرار می کشانده است. اما در هر حالتی هم که باشد باز اتفاق دردناکی است .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نمونه ای از عاشق متعهد و انسان کامل به این خانم (یاقوت) میگن...
چرا که:
با فرض اینکه پسره هم بهش بدی کرده باشه این خانم تو مصاحبش حتی یک کلمه از پسره و بدی هایی که بهش کرد نگفت (چه درسی بهتر از این-منطقی که در ورای این نهفته است رو لااقل من یکی که اگه ۲۰۰۰ سال هم زندگی کنم بدست نخواهم آورد) الان تو این دور و زمونه ما تحمل هیچیو نداریم تا یه چیز میشه میریم غیبت میکنیم و آبروی طرف مقابلو پیش این و اون میبریم
و با فرض اینکه پسره تصادف کرده بود و از دنیا رفته بود این خانم تا آخر عمرش عاشق بود و پایبند
شما اگر به مصاحبش دفت کنید و بیانش و احساسش می فهمید که آدمایی مثل یاقوت هستند که یک عمر (لحظه به لحظه) مفید زندگی کردن و با احساس و همچنین با منطق
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.