(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: یه روز زنگ زدم پشتیبانی گفتم اینترنتم مشکل داره
اول گفت به خاطر انتی ویروسته، اگه غیر فعال یا پاکش کنی درست میشه. من که میدونستم داره الکی میگه
چند دقیقه بعد زنگ زدم گفتم انتی ویروس رو پاک کردم ولی بازم درست نشد.
گفت پس به خاطر ویندوزته
یک ساعت بعد زنگ زدم گفتم ویندوزم عوض کردم بازم درست نشد
فک میکنین چی گفت؟
گفت من زنگ زدم مرکز مخابراتتون، گفتن کابلا دچار آتش سوزی شدن و به زودی مشکل حل میشه
بعد رفتم پرس و جو کردم دیدم اصلا همچین چیزی نبوده
ناگفته نماند که شاتل نبود. گناه داره شاتل، بذار دو تا مشتری براش بمونه
شاتل بوددددد؟
من از شاتل شاکیممممممممممم میخوام شکاینتتتتتتتت کنم چجوری بایداینکاروکنم؟؟؟؟
گیگم که زود زود تموم میشه..
وقتی ترافیک میخرم حتی شده بعد یک ربع که من اصن فقط صفحه بازکردم زده ترافیک اتمام زنگ زدم پشتیبانی به خانومه گفتم من اصلا استفاده ای نکردم یدفه قطع شد گفت صبرکنید چک کنم من منتظر که چک کنن بعد گفتن تماس میگیرم میدونین چی گفتن!! گفت: شما ازقبل دانلود داشتین ترافیکتون به اتمام رسیده بود اما ماقطعش نکردیم الان ازین کم کردیم که ترافیکتون تموم شد
من گفتم امامن شب ۱به بعد گذاشتم دانلود بشه و ۷هم دانلودم رومتوقف کردم.. قبول نکردوبازحرف خ.دش زد وپیچوند..
یباردیگه باز همینجوری شد من: ببخشید خانوم من این ساعت ترافیک خریدم بعدش دیگه لپ تاپم خاموش کردم خواهرمم استفاده نکرد سه ساعت بعدش لپ تاپ روشن کردم دیدم زده اتمام ترافیک
حانوم:بزارید چک کنم
من:باشه
خانوم:شما چندتا گوشی دارید که ازاینستگرام و ...استفاده میکنه
من:یکی
خانوم:یکی؟!! فقط یکی؟
من:بله فقط یکی،خواهرم داره
خانوم:به احتمال زیاد بخاطر این بوده
من:۱GB چطور اخه ممکنه کم کنه اینستکرام یاوایبر..در عرض سه ساعت!!!
(من به خواهرم گفتم این ساعت استفاده کردی گفت نه و وای فا خاموش بوده)
من:اما خواهرم این ساعت استفاده نکرده چطورممکنه اخه یک گیگ برفرضم استفاده کرده باشه امکان نداره یک گیگ کم کنه این محیط ها
خانوم:شاید توی گوشیشوو برنامه ای هست زیاد اینترنت استفاده میبره یا هنوز وای فا روشن بوده
من:فکرنکنم
خانومه گفت برین قسمت نمیدونم کجاالان یادم ن یست رفتیم اون قسمت چیزی نبود
دییگه کلا پیچوندومنم دیگه هیچی نگفتم..
باز دوباره ببخشیدخانوم این ساعت ترافیک خریدم زودتموم شد فقط چندصفحه بازکردم و لپ تاپم خاموش کردم بعد که روشن کردم دیدم زده اتمام ترافیک
خانوم:چون اون ساعت مودم روشن بوده گیگ کم کرده!!!!!!
من:!!!!!!!! اها باشه خدافظ
همش زود زود گیگم تموم میشهههههه این چه وضعشه اخهههههههه..زنگ میزنم هربار زنه یچی میگه منم که حوصله شنیدن دروغاش ندارم و میدونم داره مزخرف میگه دیگه هیچی نمیگم..
من شاکیم شاکییییی:-s
شاتل دزده دزدددددددددددددددد
چه شرکتی خوبه ؟
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: نه. ولی شما منو یاد خانمایی میندازین که تو شاتل کار میکردن و فقط میخواستن هر جور شده آدمو متقاعد کنن
منم که میدیدم هرچی میگم اونا یه چیز دیگه میگن، فقط سرمو تکون میدادم
البته تو دلم بهشون فحش میدادم ولی به شما فحش نمیدم چون دیگه از شاتل ندارم
واقعا بازاریاب بودنا
دقیقا همین درد رو دارم کاملا درست میگین من واقعا ناراضیم ازشاتلللللللل
واقعا بازاریاب و دروغگوووووووووو و الکی متقاعد میکنن انگار ادم حالیش نیست