زمان کنونی: ۰۸ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۲۷ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۰۱۹۱
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  نه نه نه من خودم اشپزی میکنم Smile من اصلا به شما ها اعتماد ندارم :دی شماها خطرناکید :دی

خب!! خب!! افروز جون و اکسپرت جون منو سارا و خرداد گرل بزار جز لیستتون که برای شیرینی گرفتن میخایم بیایم هاااااااااا Big Grin کسی خواست بیاد اعلام کنه ما خوشحال میشیم Smile البته افروز رو نمیدونم خوشحال میشه یا نه :دی

+افروز من دارم جدی میگم هاااا:دی
منم جدی ام Big Grin
افروز قراره هروقت دلم گرف منو ببره امام زاده صالح :دی کجایی افروز غیبت زد؟؟ قول میدیم شیرینی سنگین نخواهیم ازت Big Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , so@ , afrooz-OMD
ارسال: #۲۰۱۹۲
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  خرداد گرل افروز هم پَر:دی Wink
دیدی چی شد؟ Sad اینجام نشد چتر بشیم :دی
امضا : بی خانمان Big Grin Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , **sara** , Bahar_HS
ارسال: #۲۰۱۹۳
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ، توسط NP-Cσмρℓєтє.)
کسی میدونه کلمه ی " گاف " در نوشتار بکار بره همون شکلی "گاف" نوشته میشه ؟ یا نه مثلاً مینویسیم "سوتی دادن" یا چیز دیگر؟ (البته این "سوتی" خودش خیلی بیگانه هست با نوشتار)

بعبارتی "گاف" در محاوره بکار میره , در نوشتار به چه چیزی تبدیل میشه؟؟! اصلاً تبدیل میشه؟
ارسال: #۲۰۱۹۴
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  کسی میدونه کلمه ی " گاف " در نوشتار بکار بره همون شکلی "گاف" نوشته میشه ؟ یا نه مثلاً مینویسیم "سوتی دادن" یا چیز دیگر؟ (البته این "سوتی" خودش خیلی بیگانه هست با نوشتار)

بعبارتی "گاف" در محاوره بکار میره , در نوشتار به چه چیزی تبدیل میشه؟؟! اصلاً تبدیل میشه؟

جفتش محاوره‌ای هست، قبلاً گاف دادن استفاده می‌شد، الان شده سوتی دادن. برای نوشتار هیچ کدوم مناسب نیستند، کافیه فکر کنید داخل یه تز دکتری به واژه‌ی "گاف دادن" برخورد کنید!
می‌تونید از "اشتباه کردن" یا معادل اون استفاده کنید
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۲۰۱۹۵
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  جفتش محاوره‌ای هست، قبلاً گاف دادن استفاده می‌شد، الان شده سوتی دادن. برای نوشتار هیچ کدوم مناسب نیستند، کافیه فکر کنید داخل یه تز دکتری به واژه‌ی "گاف دادن" برخورد کنید!
می‌تونید از "اشتباه کردن" یا معادل اون استفاده کنید
اینکه هر دو مناسب نیست کاملاً درسته , فقط نمیدونم معادلش رو چی بذارم, مثلا همچین جمله ای "این گاف را هم نمیدهند" این باید چیزی بین متن ادبی و محاوره ای و متمایل به ادبی تبدیل بشه, یعنی اگه کلاً بجاش بنویسم " این اشتباه را هم نمیکنند" مناسبه؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@
ارسال: #۲۰۱۹۶
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۴۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ، توسط gogooli.)
من بیشتر وقتها وقتی در یه سایت خاص با لپ تاپم می رم، سیستم restart می شه ولی با گوشی و کامپیوتر مشکلی نداره...
نرم افزار خاصی هم یادم نمی آد نصب کرده باشم که اون مشکل ساز شده باشه...کسی راه حلی داره؟
ارسال: #۲۰۱۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۷ ب.ظ، توسط Behnam‌.)
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  اینکه هر دو مناسب نیست کاملاً درسته , فقط نمیدونم معادلش رو چی بذارم, مثلا همچین جمله ای "این گاف را هم نمیدهند" این باید چیزی بین متن ادبی و محاوره ای و متمایل به ادبی تبدیل بشه, یعنی اگه کلاً بجاش بنویسم " این اشتباه را هم نمیکنند" مناسبه؟

به نظر من که مناسبه
یا "به این اشتباه دچار نمی‌شوند"
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۲۰۱۹۸
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  من بیشتر وقتها وقتی در یه سایت خاص با لپتاپم می رم، سیستم restart می شه ولی با گوشی و کامپیوتر مشکلی نداره...
نرم افزار خاصی هم یادم نمی آد نصب کرده باشم که اون مشکل ساز شده باشه...کسی راه حلی داره؟
بله
میتونید تو اون سایت خاص نرید :دی امضا یک مهندس Big Grin
خب آنتی ویروس رو سیستم هست؟ شاید سیستمتون ویروسی شده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: gogooli , so@ , RASPINA , shayesteNEY
ارسال: #۲۰۱۹۹
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  +زهرا بزن تِرک بعد :دی
توقع نداری برم سراغ اون آهنگی که به مینروا معرفی کردی که؟؟؟!! Big Grin
ارسال: #۲۰۲۰۰
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۲۴ ب.ظ
الان ۲ ساعته دارم آهنگه شمال معین گوش میکنم :'( :'( :'( :'( :'( چه جمعه دلگیری :'(
 سپاس‌گزاری شده توسط: shayesteNEY
ارسال: #۲۰۲۰۱
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۲۷ ب.ظ
چـــــــــــــــه سرنوشــــت تکــــــراریســت. . .
انگـــــــار همه مـــــا چند نفر را یکی پنداشتند!
آخــــــــر گنـــاهِ مـا چه بود که آخرِ مـاجرا . . . حـــــــــــــــــــــبسِ ابد تقدیرمان شد!

+ اصن همه دنیا فدای سرِ ما چنــــــــد نفر(آهای چند نفر . . . عاشقتــــووووووووووووووووونمBig Grin)

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: rahhil , hatame
ارسال: #۲۰۲۰۲
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  Big GrinBig GrinBig Grin
چشه مگه ؟Big GrinTongue
حداقلش اون اهنگ برات تکراری نیست Tongue

+خرداد گرل من یه اهنگ دارم اون متناسب مخصوصا به گرل میاد :دی
نه اختیار دارید , چیزی نیست, فقط من ترجیح میدم آهنگ تکراری گوش بدم Big Grin

خرداد گرل گوول نخور, یا بعبارتی فریب مخور! :| Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , khordad.girl
ارسال: #۲۰۲۰۳
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۳۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱ ب.ظ، توسط khordad.girl.)
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  +خرداد گرل من یه اهنگ دارم اون متناسب مخصوصا به گرل میاد :دی
آفاق آهنگ حمید طالب زاده؟! اون که خیلی شاده واسه الان من ! الان فقط معین و داریوش باید گوش کرد Big Grin

(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  خرداد گرل گوول نخور, یا بعبارتی فریب مخور! :| Big Grin
حوااسم هس Big Grin

(۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  چقد غیبت کردین پشت سر من؟؟؟
Big GrinBig Grin

+من الان تو فاز غم و غصم این عکسه خیلی بهم نزدیکه جان من چند روزی تحملش کنین:|
ای وااااای !تو دیگه چراااا ؟من گفتم افروز میاد یکم حال من بهتر میشهههه Sad
ارسال: #۲۰۲۰۴
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۴۲ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
آخ جون بارون Shy
جامم پس گرفتم Cool

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , **sara** , vesta
ارسال: #۲۰۲۰۵
۱۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۴۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴ ب.ظ، توسط afrooz-OMD.)
منو ببین عین یه دسته گل شدمBig GrinBig Grin

+سانس خانوماس؟Tongue

منتظر فردای خیالی نباش...
سهمت را از شادی های زندگی امروز بگیر...
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , khordad.girl , **sara**

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۴۷۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۸,۶۶۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۷۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۷۵۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۵۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۹ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۹ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۸۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۸۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۷۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close